четвер, 20 серпня 2009 17:37

Катя Бужинська приймає залицяння 20-річного юнака (ФОТО)
6

Співачка Катя Бужинська почала святкувати тридцятник у Венеції, а продовжила в Києві.

Одній з блондинок українського шоу-бізнесу 13-го серпня виповнилося 30 років. Свій день народження Бужинська відзначила за кордоном, в італійській Венеції.

Там вона пробула недовго - всього п"ять днів. А вже повернувшись додому, Катерина влаштувала закриту вечірку для своїх на кораблі.

День народження артистки пройшов у морському стилі. Усім гостям вручили по тільнику і морській кепці.

А сама іменинниця вийшла до людей в ультракороткій біло-блакитній сукні "морячки" з глибоким декольте.

"Це два моїх улюблених кольори. Сукню шили на замовлення, чотири дні", - розповіла Бужинська у коментарях.

Цього вечора Бужинська отримала масу приємних сюрпризів і подарунків. Скульптор Василь Рижук подарував Каті трильйон чорнобривців і сертифікат на них. Квіти не зірвали, а спеціально для білявки-іменинниці, до дня народження посадили.

Плавець Олег Лісогор та чоловік Лілії Подкопаєвої Тимофій Нагорний вручили Бужинській скриньку у вигляді книги. Композитор Сергій Бакуменко подарував пантеру, а актор Валерій Чигляєв - сумочку, у якій зібрані предмети з різних країн на всі випадки життя.

Вечір пройшов на одному подиху. Гостей розважали білі ведмеді, чий зріст досягав майже 4 метрів. Але нікого це не бентежило, швидше навпаки - всі із задоволенням з ними танцювали і фотографувалися.

На кораблі були навіть пірати, які показали стриптиз.

Був на дні народження особливий гість, який відмітив сукню іменинниці з неймовірним захопленням. Ним виявився 20-річний сусід співачки по дачі в Конче-Заспі - Андрій Іщенко. А також Андрій є студентом університету ім. Шевченка і вчиться на юриста. Весь вечір хлопець не зводив очей зі своєї сусідки і при першій же нагоді намагався її ніжно обійняти і поцілувати. До речі, подарував він Бужинській 9 яскраво-червоних троянд і кулон, на зворотному боці якого зображено сердечко.

- З Андрієм ми знайомі більше року, - сказала Катя. - При першій же зустрічі у нас з"явилася взаємна симпатія. Ми почали ходити один до одного в гості, виявилось, він цікавиться музикою і сам співає. Пару разів він зі мною їздив на концерти. Андрій став моїм натхненником!

Не бентежить співачку і різниця у віці. Безумовно, вона не настільки велика, як у Пугачової з Галкіним або у Бабкіної з Гором, але навіть така різниця дає про себе знати у стосунках.

- Мені чисто по-жіночому приємно приймати його залицяння, він через свій вік робить це щиро і безпосередньо. Я відчуваю, що він мені симпатизує. Але його подарунки натякають на більше, - збентежено продовжила Катя. - Я називаю Андрія юним денді!

За матеріалами Блик, ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Катя Бужинська приймає залицяння 20-річного юнака (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути