вівторок, 19 травня 2015 17:36

Катерину Бужинську пограбували в Мюнхені під час Благодійного туру Європою
4

Фото: Фото предоставлено Екатериной Бужинской

Співачка Катерина Бужинська втратила пожертви від української діаспори, які прийшли на її благодійний концерт у німецькому місті Мюнхен. Співачка розповіла кореспонденту Gazeta.ua, ці гроші мала передати дітям батьків, які загинули під час бойових дій в зоні АТО на сході України. Крадіжка сталася під час благодійного туру для українців, які живуть у Європі.

"Це був скандал. Грошей так і не знайшли. Подробиці цього пограбування, як це сталося і скільки вкрадено вже розповім, як приїду після туру в Київ" — повідомила співачка.

Уже наступного дня в Італії Катерину Бужинську засипали презентами після спільного виконання пісні на українській мові зі своїм чоловіком Дімітаром Стойчевим. Їм вручили коровай та патріотичні шарфи. У Мілані представники асоціації відродження України артистці подарували пляшку води з назвою "Вода патріотична, для кацапів — токсична".

Нагадаємо, Катерина Бужинська протягом травня їздить по країнах Євросоюзу зі своїми концертами. Вхід на них безкоштовний. Глядачі вносять добровільні внески. Ці гроші Катерина Бужинська має розподілити між дітьми, чиї батьки загинули на Донбасі. За словами співачки, планує допомогти десятьом сім'ям.

Проект проходить під егідою Європейського культурного фонду "Українці в Європі" і представяє шоу-програму "Україна — це ми!". Ми єдині! Ми — Україна! Співачка вже виступила Болгарії, Угорщині, Австрії, Чехії, Німеччині, Італії. Завтра дасть концерт в іспанському місті Барселона. А за три дні приїде до Польщі. Наостанок заспіває в Львові та Києві.

Зараз ви читаєте новину «Катерину Бужинську пограбували в Мюнхені під час Благодійного туру Європою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути