вівторок, 18 січня 2022 17:32

Катерині Кухар 40. Чому балерину називали Лопес і чим жертвували рідні заради її кар'єри
12

18 січня прима-балерина Катерина Кухар відзначає 40-річчя. Зірка народилася і виросла в Києві, а займатися балетом почала у п'ять років. Вона закінчила Київське державне хореографічне училище з відзнакою. Через сильний характер Кухар часто називають "сталевою леді" та "чорним лебедем".

У матеріалі Gazeta.ua дізнаєтеся, чому скандальну суддю "Танців з зірками" в підлітковому віці називали Дженніфер Лопес та як хореографиня слідкує за фігурою.

1. Кухар розповідала в одному з інтерв'ю, що її рідні жертвували собою заради кар'єри балерини. Зокрема, її баба Олена звільнилася з керівної посади і влаштувалася в хореографічне училище на першу ж вакансію, яка звільнилася. Зробила це для того, щоб возити онуку на заняття та забирати після них.

"Фізичні навантаження в училищі були колосальними, і часто додому я приходила абсолютно вимотана, падала спати, а вона сідала і дописувала за мене твори, доробляла домашні завдання. Загалом вчилася разом зі мною. Бабуся здійснила свою мрію і допомогла мені стати примою-балериною", - пригадала зірка.

2. У підлітковому віці їй потайки дали прізвисько Дженніфер Лопес. Хореографиня зізнавалася, що це доводило її до сліз.

"Багатьох дівчат виганяють з училища через зайву вагу. Це складний гормональний період, коли дівчина стає жінкою. Я теж зіткнулася з цією проблемою, у 15 років у мене було таємне прізвисько Дженніфер Лопес. Зараз з мене спадають всі джинси, а тоді лаяли і знижували оцінки за "вид ззаду і у профіль", - ділилася вона.

Прима-балерина Катерина Кухар 18 січня святкує 40-річчя
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official
Прима-балерина Катерина Кухар 18 січня святкує 40-річчя
Прима-балерина Катерина Кухар 18 січня святкує 40-річчя
Прима-балерина Катерина Кухар 18 січня святкує 40-річчя
Прима-балерина Катерина Кухар 18 січня святкує 40-річчя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова святкує день народження: найсексуальніші фото співачки

3. У Латинській Америці Кухар одного разу танцювала на висоті 5 тис. м.

"Де не те що танцювати - дихати було неможливо. Коли ми прийшли на сцену і побачили кисневі балони з масками, у нас був легкий шок. Але після першого виступу ми відчули їхню необхідність", – розповіла зірка.

4. Кухар ділилася в інтерв'ю, що не дотримується дієти. А вночі може поласувати сирокопченою ковбасою.

"Не думайте, що балерини постійно морять себе голодом. Так, ми не зловживаємо, але в день вистави мій обід обов'язково включає в себе спагеті, м'ясо, можна чорний шоколад, продукти, багаті на глюкозу (фініки, виноград). Обід має бути ситним, тому що після вистави їсти зовсім не хочеться, в крові надто багато адреналіну", - зауважила вона.

5. Вийшла офіційно заміж після 10 років спільного життя. Обранцем став її колега - артист балету Олександр Стоянов. Познайомилися 2006 року: тоді їх поставили в дуеті для вистави "Лускунчик". Згодом їхні стосунки переросли в романтичні.

Пара почала жити разом. Пізніше повінчалася в церкві. Стоянов і Кухар були впевненими, що підтверджувати кохання офіційно не має сенсу. А 14 вересня 2019 року зареєстрували шлюб. Подружжя виховує двох дітей: спільну доньку Анастасію та сина Тимура від першого шлюбу Кухар.

Наприкінці грудня Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов проводили відпустку у США. Зіркове подружжя поїхало до снігового Вашингтона. Вони насолоджувались канікулами: пограли в сніжки, попозували перед камерою та покаталися на сноумобілях.

Зараз ви читаєте новину «Катерині Кухар 40. Чому балерину називали Лопес і чим жертвували рідні заради її кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути