середа, 09 вересня 2020 22:48

Катерина Кухар у звабливій сукні прикрасила обкладинку глянцю

  Катерина Кухар вважає, що в балеті потрібно працювати головою
Катерина Кухар вважає, що в балеті потрібно працювати головою

Прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар стала головною героїнею вересневого номера Cosmopolitan. Деякі кадри балерина оприлюднила на своїй сторінці в Instagram, а також поділилася враженнями від зйомки.

В інтерв'ю балерина згадала про своє невдале побачення, про те, як сприймає ситуацію, де вона не має рації, про те, що змінилося за час карантину, про нову посаду, про хейтерів, про жіночу заздрість і про багато іншого.

"У балеті, на жаль, як і в будь-який інший професії, є місце мізогінії. Світ не досконалий. Але це доля слабких, не креативних і позбавлених творчого мислення особистостей. У балеті, як і в житті, є два типи людей - ведучі та ведені. Перші - лідери, задають тон групі, їх ставлять в першу лінію, по центру, для того, щоб інші підтягувалися за ними. Другі наслідують і копіюють їх. Так і в житті, є сміливі люди, які виступають флагманами, які готові задавати ритм і брати відповідальність, а є ті, хто все життя вважає за краще дивитися на життя інших і щось за ними повторювати, в кращому випадку, в гіршому, просто їм заздрити", - поділилася прима-балерина.

У своєму Instagram Катерина Кухар написала: "18 років тому, коли я відпрацювала перші в своєму житті три сезони на сцені, я дала своє перше в житті інтерв'ю для журналу @cosmopolitan. До сих пір пам'ятаю свій головний професійний інстайт, який я винесла в свої двадцять і який досі зберігається в тому номері "Листопад 2002": "В балеті потрібно працювати головою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло як у Катерини Кухар: прима показала щоденні вправи для краси

Через роки я рада знову повернутися на сторінки свого першого журналу. Для вересневого номера я приміряла кілька яскравих образів, провела тест-драйв @porscheua і дала велике інтерв'ю з новими інсайтами", - зазначила балерина.

Балерина Національного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченка Катерина Кухар була призначена в.о. директора Київського державного хореографічного училища.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар у звабливій сукні прикрасила обкладинку глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути