четвер, 28 грудня 2017 15:50

Катерина Кухар покаталася на сноумобілі у США при 20-тиградусному морозі
9

Одна з найкрасивіших пар світового балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар середину грудня провели в США, де танцювали спектакль "Лускунчик". Артисти побували у незвичайному німецькому містечку в Америці Лівенворті.

- Це містечко створене на зразок баварського села в Німеччині, - розповідає Катерина. - Все стилізовано, атмосферно, як в казці Гофмана "Лускунчик". Новорічний настрій в цьому містечку накочує, як хвиля. Всі будівлі немов змальовані, зі старовинних німецьких казок. Кожна дерево прикрашено, кожен магазин і його вітрина - це витвір мистецтва. Своєю красою місто привертає величезну кількість туристів з усіх штатів і країн. До того ж тут вдало розташована лижна траса, у нас була можливість покататися на сноумобілях. Ми з Олександром сюди приїжджаємо вже не перший рік і кожен раз отримуємо масу задоволення. Правда, в цьому році було жахливо холодно: 20 градусів морозу. Саша дуже любить екстремальні види спорту, а тут ще й дорога з крутими поворотами, можна поганяти. Каталися ми 4 години, коли я сіла в машину, то відчула, що страшенно змерзла, боліли навіть кінчики пальців.

- Найцікавіше, що на початку 20 століття це містечко було депресивним, - каже Олександр, - через те, що управління залізниці переїхало в інше місце, багато людей втратили роботу. Але через кілька десятиліть було прийнято рішення його стилізувати його в баварське село, і тепер це дуже популярне туристичне місце. Місто процвітає .

На Новий рік артисти повернуться на кілька днів в Україну, щоб відсвяткувати свято з дітьми і традиційно станцювати вечірній спектакль "Лускунчик" 31 грудня в Національній опері України.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар покаталася на сноумобілі у США при 20-тиградусному морозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути