субота, 18 квітня 2020 18:15

Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали, як готуються до Великодня з дітьми
3

Катерина Кухар з дітьми
Фото: надала Катерина Кухар
Катерина Кухар

Зірки українського балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар показали, як готуються до Великодня. На відео і фото артисти разом з дітьми прикрашають одну з пасок, для дочки, до святкового столу.

"У нашій сім'ї дуже люблять свято Великодня, саму атмосферу свята, його запах здоби, відчуття спокою і час, коли вся сім'я все робить разом, - відверто каже Катерина Кухар. - Взагалі найпрекрасніше в будь-якому святі - це підготовка до нього. Ми завжди до свята прикрашаємо будинок, купуємо великодніх зайчиків, підставки, свічники та багато іншого, обов'язково фарбуємо яйця, щоб потім з дітьми влаштувати битву. Цього разу ми замовили паски в пекарні, але прикрашали їх самі. Кілька пасок традиційних, а парочка для діток. На дитячих пасках пряники з зображенням курчат, а на іншій - единоріжок. Дітям дуже сподобався процес ".

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: Сині та рожеві: назвали натуральні барвники яєць

"У мене сім'я віруюча і ми завжди відповідально підходили до одготовке цього свята, - каже Олександр Стоянов. - Пам'ятаю, як в дитинстві ми разом з мамою, з братом, сестрами, готували до першої години ночі паски, чекали поки тісто підніметься, ставили його на батарею, укутували в рушник двома ковдрами, щоб йому було тепло, як ми чекали, коли зможемо його поставити в духовку. Ми робили величезну кількість пасок, вони були найрізноманітніших розмірів. Мама в паски обов'язково додавала мускатний горіх. Було дуже смачно. А в неділю обов'язково ходили до церкви. Вперше в цьому році перервемо цю традицію ".

У неділю 19 квітня християни будуть відзначати Великдень. Його вважають символом можливості почати нове життя. Великодня субота — це останній день підготовки до свята і остання нагода помиритися та попросити вибачення, перестати гніватися. Бо не гідно сідати до великоднього столу з неочищеним серцем і думками.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали, як готуються до Великодня з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути