Ексклюзиви
неділя, 10 травня 2020 09:05

Катерина Кухар до Дня матері поділилася фотографіями з дитинства
4

Фото: надала Катерина Кухар

10 травня весь світ святкує День матері. Прима-балерина Катерина Кухар поділилася архівними фотографіями своєї мами і розповіла кілька цікавих історій з дитинства.

"Моя мама практично ніколи мене не карала. - розповідає Катерина. - Вона у мене музикант, в юності працювала вихователем, у неї дуже тонка і ранима душевна організація. Але зате вона могла годинами проводити зі мною виховні бесіди. Пам'ятаю, як я любила приміряти її речі, іноді псувала помади, а одного разу навіть загубила її весільні сережки з камінцями міньйонами - вони переливалися всіма барвами веселки, я завжди на них дивилася з захопленням. В 13 років мені вдалося маму умовити дати мені їх в піонерський табір, на море. Я дала свої сережки одягнути подрузі, вона в них купалася і випадково одну з них загубила. З тією ж подругою через кілька років я примудрилася втекти з піонерського табору. Причина банальна, ми не хотіли їсти несмачну їжу, якою нас годували в їдальні, гроші закінчилися, мобільних тоді не було, тому ми зібрали речі, викинули сумки через вікна і втекли. Подруга пам'ятала, що у неї недалеко від піонерського табору живе тітка, ми до цієї тітки і нагрянули в гості, і вона нас прихистила. З приводу сережок мама практично мені не сказала ні слова, для неї завжди в пріоритеті людські відношення, ніж матеріальні блага. А ось за втечу я прослухала довгу мораль, - згадує прима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали, як готуються до Великодня з дітьми

"Дуже вдячна своїй мамі за її терпіння, за її час, який вона вкладала в мій розвиток, за добре серце і любов", - зазначає Катерина Кухар.

Прима-балерина Катерина Кухар під час "вимушеного відпочинку" вирішила поекспериментувати зі своїм образом і освітлити колір волосся. Балерина на 33-й день карантину перефарбувалася з брюнетки в коньячний блонд.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар до Дня матері поділилася фотографіями з дитинства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути