Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2013 12:27

Каспер Смарт запропонував Дженніфер Лопес завести дитину

Каспер Смарт запропонував Дженніфер Лопес завести дитину
Мати співачки категорично проти Фото: donbass.ua

Стосунки відомої співачки Дженніфер Лопес та її молодого бойфренда Каспера Смарта стрімко розвиваються. 24-річний танцівник навіть запропонував виконавиці завести дитину. Між тим мати Дженніфер Гваделупе категорично проти шлюбу своєї доньки та її коханця.

Незважаючи на те що Дженніфер Лопес створює повне враження щасливої закоханої жінки і буквально не розстається зі своїм молодим коханцем, танцюристом Каспером Смартом, а той, у свою чергу, чудово ладнає з її дітьми, двійнятками Максом і Еммою, мати популярної виконавиці Гваделупе явно недолюблює нового коханого своєї іменитої доньки.

Справа не тільки в тому, що танцівник набагато молодше своєї коханої, так ще й Каспер Смарт явно хоче прибрати до рук Дженніфер. Повідомляється, що молодий чоловік запропонував Лопес усиновити дитину з Мексики. Мати однієї з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу була просто розлючена від цієї пропозиції і сказала, що, якщо це буде потрібно, вона буде "довбати дочку по голові", щоб та відмовилася від цієї затії.

Як з'ясувалося, Дженніфер та Каспер вже давно стали замислюватися про спільну дитину, однак вік виконавиці дещо остуджує їхній запал. Тоді-Смарт і запропонував співачці альтернативний варіант. Невідомо, як відреагувала на слова коханого Лопес, проте в близькому оточенні співачки говорять, що Каспер Смарт все робить виключно з чистих спонукань: "Каспер дуже хоче завести з Дженніфер сім'ю. Він намагається показати їй, яким прекрасним батьком він міг би стати для її близнят і, можливо, спільної дитини. Він готовий витрачати багато часу на дітей і позбавити Джей будь-яких турбот, він просто хоче допомагати їй у всьому".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес порушила дрес-код "Греммі" відвертою сукнею

Кажуть, мати Дженніфер Гваделупе вже заявила дочці, що якщо вона піде на поводу у Каспера і заведе з ним спільну дитину (мабуть, не важливо яку: свою або прийомну), то зробить найбільшу помилку в своєму житті. Причина в тому, що мати виконавиці категорично не згодна з вибором дочки, а новина про спільну дитину і зовсім вибила її з колії.

Зараз ви читаєте новину «Каспер Смарт запропонував Дженніфер Лопес завести дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути