Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2013 17:35

На червоній доріжці Дженніфер Лопес з'явилася без спіднього
7

Протягом десяти років Дженніфер Лопес дозволяла собі досить сміливі модні експерименти і, схоже, поки не має наміру зупинятися. На прем'єрі нового фільму "Паркер" латиноамериканська діва постала в досить відвертій вечірній сукні, котра не передбачає наявність спідньої білизни.

Біле сукня від Kaufman Franco з прозорими вставками в області спини і лінії стегон справила фурор. Точніше, фурор викликала сама Джен, оскільки не кожна суперзірка старше сорока років зважується блищати в подібному туалеті.

Вердикт світських оглядачів: Джен була чарівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Ентоні пішов від своєї дівчини

Разом з Лопес на прем'єру в лас-Вегаса казино Planet Hollywood прибув також і виконавець головної ролі Джейсон Стетхем. Актор намагався не затьмарювати свою колегу, зате із задоволенням позував з прихильницями. Також на червоній килимовій доріжці Джен підтримав її коханий Каспер Смарт - це не дивлячись на чутки про те, що минулого тижня діва таємно зустрічалася з екс-чоловіком Марком Ентоні.

Сама діва раніше розповідала, що саме під час зйомок "Паркера" вона пережила не найприємніші почуття через розрив. "Коли мене запросили зніматися, я була одружена і взагалі не думала про розлучення! Але через деякий час мій світ обвалився... Так то робота над цією картиною виявилася для мене своєрідною терапією, - розповідала знаменитість. - Тоді до мене остаточно прийшло усвідомлення того, що я розлучаюся. До речі, мої діти, Еммі і Макс, тільки зараз починають розуміти, що мама і тато більше не разом. У той час життєва трагедія моєї героїні була моєю особистою трагедією".

Зараз ви читаєте новину «На червоній доріжці Дженніфер Лопес з'явилася без спіднього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути