понеділок, 28 лютого 2011 12:31

Кар'єра Джона Гальяно опинилася під загрозою через судові позови

Кар'єра Джона Гальяно опинилася під загрозою через судові позови

Ще одна француженка звинуватила знаменитого модельєра Джона Гальяно в антисемітських висловлюваннях і п'яних образах, повідомляє в понеділок газета Le Parisien.

У п'ятницю стало відомо, що Гальяно був затриманий паризькою поліцією за хуліганську поведінку в закладі La Perle в кварталі Маре. Скривдженими виявилися двоє відвідувачів - 41-річний Філіп Віржіті і 35-річна Жеральдін Блох.

Відразу після того, як новина поширилася, Дом високої моди Christian Dior (входить в концерн LVMH), де Гальяно створює колекції з 1996 року, поспішив оголосити, що тимчасово усуває свого арт-директора з посади, незважаючи на те, що через тиждень повинні розпочатися покази. Адвокат Гальяно Стефан Зербіб, у свою чергу, заявив, що його клієнт не вживав антисемітських фраз, в яких його звинувачують, і має намір подати проти Віржіті і Блох позов про наклеп і моральний збиток.

Однак Le Parisien стверджує, що Віржіті і Блох - не єдині постраждалі. За даними газети, в комісаріат поліції Третього округу Парижу звернулася ще одна пані, яка заявила, що в жовтні 2010 року в тому ж барі La Perle також постраждала від поведінки Гальяно.

"Вона стверджує, що була вражена поведінкою Гальяно, який причепився до неї без жодних очевидних причин, і при цьому перебував у стані алкогольного сп'яніння", - наводить видання слова джерела в поліції.

Адвокат Гальяно зазначив, що нічого не знає про існування другого позову, а в першій справі його підзахисний став заручником однобічного трактування подій.

Разом з тим, сьогодні на Гальяно чекає очна ставка з Віржіті і Блох.

Зараз ви читаєте новину «Кар'єра Джона Гальяно опинилася під загрозою через судові позови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути