середа, 01 червня 2022 12:08

Картину українського співака представлять на одній виставці із всесвітньо відомим стріт-артером Banksy

Картину українського співака представлять на одній виставці із всесвітньо відомим стріт-артером Banksy

Картина "Colours Of Freedom" українського співака Макса Барських буде представлена разом на виставці "The LIITA Effect" у Лос-Анджелесі - разом із роботами Banksy, Michael Reeder, Gucci Ghost та інших.

Малюнок артиста присвячений Україні. Художня робота співака побачить світ у рамках творчого арт-проекту Барських Nick Vangard.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барских (@max_barskih)

Виставку можна відвідати з 3 по 7 червня за адресою 6150 Wilshire Blvd, а саму картину за бажанням придбати. Частина коштів з продажу піде на гуманітарну допомогу українцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пісня-обіцянка кожного українця повернутись додому": Макс Барських записав новий трек

Виставка "The LIITA Effect" включатиме тиждень унікальних подій. Її назва пов'язана з культовим шедевром Бенксі "Love Is In The Air" 2005 року, відомим як один із найсильніших антивоєнних образів сьогодення. Куратори заходу - Даніель С'єрра Домінгес та Бейлі Суейд.

Бенксі (англ. Banksy) - псевдонім скандально відомого англійського андерграундного художника графіті, політичного активіста та режисера, особа котрого не встановлена. Анонімність не заважає митцю продавати свої роботи за мільйони доларів. Наприклад, графіті "Любов у сміттєвому баку" продали на аукціоні Sotheby's за рекордну суму в 18,58 млн фунтів стерлінгів (25,4 млн доларів).

Зараз ви читаєте новину «Картину українського співака представлять на одній виставці із всесвітньо відомим стріт-артером Banksy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути