четвер, 07 жовтня 2021 12:38

Кароль, Вакарчук і Зеленські відвідали захід, присвячений трагедії в Бабиному Яру
5

Президентське подружжя Володимир і Олена Зеленські із президентами Ізраїлю Іцхаком Герцоґом і Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром вшанували пам'ять загиблих у Бабиному Яру. 6 жовтня вони відвідали Меморіальний комплекс у Києві, де того ж дня відкрили "Кристалічну стіну плачу" Марини Абрамович.

На захід, присвячений 80-м роковинам трагедії в Бабиному Яру, прийшли також співаки Тіна Кароль і Святослав Вакарчук, міський голова Києва Віталій Кличко й брат Володимир Кличко. Фото опублікували на сайті видання "Новини Live".

Президентське подружжя Володимир і Олена Зеленські з президентами Ізраїлю Іцхаком Герцогом і Німеччини Франк-Вальтером Штайнмаєром вшанували пам'ять загиблих у Бабиному Яру
Фото: president.gov.ua
Артистка Тіна Кароль одягнула елегантне пальто від Balmain
Мер Києва Віталій Кличко теж був на заході
Боксер Володимир Кличко вшанував пам'ять загиблих у Бабиному Яру
Захід відвідав і соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян налякали вибухи біля Верховної Ради

Перша леді України з'явилася в пальті баклажанового кольору від українського бренду AMG. Кароль одягнула елегантне пальто від Balmain.

Федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр вшанував пам'ять розстріляних у Бабиному Яру. Президент Німеччини підкреслив, що схиляє голову в жалобі й водночас відчуває глибоку вдячність за примирення.

Зараз ви читаєте новину «Кароль, Вакарчук і Зеленські відвідали захід, присвячений трагедії в Бабиному Яру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути