пʼятниця, 22 жовтня 2021 17:50

Кароль у міні зі сміливим декольте й пишні принади дружини хокеїста - що публікують зірки в мережі
12

Американська топмодель палестинського походження Белла Хадід поділилася пікантними кадрами зі сміливого фотосету.

Знаменитість посвітила стрункою фігурою. Позувала в чорному топі з написом "Агент 007" і плавках. Образ доповнила великими сережками-кільцями. Волосся зібрала в низький пучок. Знімками із фотосесії в басейні поділилася в Instagram.

Gazeta.ua підготувала найсексуальніші фото, які публікували зірки цього тижня.

Співачка Тіна Кароль у спокусливій мінісукні анонсувала вихід студійного альбому. Постала в чорному вбранні, яке вдало підкреслило пишний бюст і тонку талію. Зробила легкий макіяж, а губи нафарбувала рожевою помадою.

Американська виконавиця і продюсерка Бейонсе показала, який мала вигляд на весіллі сина найбагатшої людини у світі й генерального директора компанії LVMH Бернара Арно Александра. Знаменитість для церемонії весілля в Італії обрала спокусливу сукню ніжно-блакитного кольору з розрізом і глибоким декольте. Доповнила сексуальний образ босоніжками в тон сукні, сумкою на золотому ланцюжку й намистами та сережками.

Ексучасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер еротично вигнулася в пікантному комбінезоні. Співачка постала в чорному вбранні й бежевих босоніжках на підборах. Зробила вечірній макіяж.

Володарка титулу "Міс Україна Всесвіт-2011" Олеся Стефанко показала струнку фігуру в бікіні. Модель родом з України, проживає в американському Маямі. Поділилася архівним знімком, на якому позує в рожево-салатовому купальнику й рожевій джинсовій кофті. Влаштувала фотосесію на пляжі.

Дружина білоруського хокеїста Олександра Бородулі Даша Март знову тішить шанувальників спокусливими фото. Постала в комплекті спідньої білизни кольору фуксія. Тримає букет рожевих троянд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрали "Міс Україна-2021": найсексуальніші фото переможниці

Співачка Тіна Кароль у спокусливій мінісукні анонсувала вихід студійного альбому
Фото: instagram.com/tina_karol
Американська топмодель палестинського походження Белла Хадід поділилася пікантними кадрами зі сміливого фотосету
Американська виконавиця і продюсерка Бейонсе показала, який мала вигляд на весіллі сина найбагатшої людини в світі і генерального директора компанії LVMH Бернара Арно Александра
Дружина білоруського хокеїста Олександра Бородулі Даша Март знову тішить шанувальників спокусливими фото
Ексучасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер еротично вигнулася в пікантному комбінезоні

Фронтвумен гурту GO_A Катерина Павленко опублікувала яскравий знімок з італійського відпочинку. Зірка показалася в чорному бікіні.

Зараз ви читаєте новину «Кароль у міні зі сміливим декольте й пишні принади дружини хокеїста - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути