Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2016 14:20

Канал 1+1 представив емоційний фільм "Я з тобою"
22

Фото: Ірина Козюпа

Телеканал 1+1 представив свій перший фільм, спортивну кримінальну драму "Я з тобою". Стрічка була створена командою "Sister's production" на замовлення каналу. У проекті знялись Ахтем Сейтаблаєв, Сергій Писаренко, Дмитро Лаленков, Олександр Попов, Дмитро Сова, Анна Топчій та інші. Режисером виступив Олег Туранський. Це його дебют на великому екрані.

"Не важливо, якою мовою ви спілкуєтеся чи де живете. Головне, що нами рухає, наскільки це справедливо, призводить до прогресу і до того, щоб всі жили мирно, - говорить режисер

Сценаристом фільму виступив Віталій Агронович. Він давно не живе в Украні, але переживає за неї. Складнощі при написанні сценарію полягали у дрібницях.

"Складність в тому, що стосується подій на Сході, тому що я не живу в Україні 25 років. Я переживаю по-своєму за країну, часто буваю у Києві, слідкую за подіями, можна розуміти це глобально, але складно описати побутові речі, як проходження блокпостів, діалоги персонажів другого плану. Мені знадобився місяць спілкування з волонтерами та військовими", - говорить Віталій Агронович.

Автор: Ірина Козюпа
 

Історія розповідає про хлопця Романа, який ще у підлітковому віці з другом закохався в одну дівчину. Життя розвело їх по різних містах і країнах. Перед Романом відкривалися великі перспективи: навчання в одному з лондонських університетів, престижна професія. Але, коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, двоє хлопців, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

Задля роботи у фільмі, виконавці головних ролей: Олександр Попов та Дмитро Сова опанували такий вид бойових мистецтва, як фрі-файт.

"Фрі-Файте - це високодуховна культура, наука, яка веде людину", - , говорить Андрій Старовойт, автор ідеї фільму, засновник єдиноборства фрі-файт, що поєднує найефективніші прийоми самооборони.

Автор: Ірина Козюпа
 

Ведучий "Сніданок. Вихідний", актор Олександр Попов, який виконав голову роль у картині, прочитав сценарій на етапі його підготовки. Актор так сильно хотів знятися у стрічці, що почав самотужки готуватися. Компанію йому склав майбутній партнер за фільмом Дмитро Сова. Вони, коли навчалися у театральному інституті займалися боксом. Коли розпочалися кастинги, то Попова викликали пробуватся на роль другого плану. Актор звернувся до режисера і запропонував свою кандидатуру на головну роль. В результаті йому вдалося домогтися бажаного.

"Було непросто, тому що треба було бити ногами, і в голову. На початку тренувань я бив не високо, розтяжки нуль. Багато було кардіотренувань, довелося непросто. Я худнув, а мені не можна було, тому що ми були у різних вагових категоріях, а маємо виступити у однакових. Треба було багато їсти та тренуватись. В процесі тренувань травм не було, але коли ми почали знімати бої, то за 10 годин зйомок я отримав гематоми та травму голови", - говорить актор.

Автор: Ірина Козюпа
 

Жорсткі бої у фільмі ставив Тарас Христенко. Він, до речі з'явився у невеличкій ролі напочтку фільму. Бої готувалися півтора місяці, сцену у клітці знімали 10 годин. Без травм не обійшлося, але актори продовжували працювати.

"У них була спортивна юність. Ми тренувалися по три години вранці та ввечері, за півтори місяці вийшли на нормальний рівень. З легковаговиками легше працювати, тому Олександр Попов скоріше навчався, але Діма Сова дуже працьовитий і більше витримує", - говорить Тарас Христенко, - у них було велике фізичне перевантаження, це давить психологічно. У Діми в день бою була велика гематома на гомілці. нога була у плачевному стані і в інші дні зйомок".

Автор: Ірина Козюпа
 

Актор та режисер Ахтем Сейтаблаєв знявся у фільмі в ролі викладача бойових мистецтв. Він зацікавився історією, яка на сьогоднішній день є дуже актуальною.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Я недовго думав, мені цікаво брати участь у таких історіях, до того ж треба фізично попрацювати, морально докласти зусиль. Це історія сьогоднішнього дня. Історія дружби, зради та кохання, набір не новий, але історія відображає художнє переосмислення сьогодення", - говорить Ахтем Сейтаблаєв.

У незвичному амплуа у стрічці постав гуморист Сергій Писаренко. Gazeta.ua він розповів, що свого часу сам брав участь у групових бійках і досі займається боксом.

"Я пережив 90-ті роки і пам'ятаю обличчя хлопців того часу, займався боксом і до того, як став гумористичним актором, я був звичайним студентом і щоб в 90-ті виживати, займався боксом і у мене на очах була банда спортсменів. У картині "Я з тобою" пригадав обличчях хлопців, які на Уралі ділили територію, як ми розмовляли, і все інше з під свідомості дістав", - говорить Писаренко.

Автор: Ірина Козюпа
 

У ролі вчителя школи з'явився у картині актор Дмитро Лаленков. Він і у реальному житті вивозив близьких зі Сходу України.

"Мене запросив режисер, він давно знає мене, як актора, що не тільки комедійні ролі граю, а можу і змінюватись. До того ж я рік тому пережив таку ж історію. Я так діставав родичів: дідуся, племінника, сестру зі Сходу після цих подій. Я почитав сценарій і погодився. Я задоволений фільмом. М'яко, інтелігентно, немає американської чистоти жанру, люди люблять, страждають", - каже Дмитро Лаленков.

Автор: Ірина Козюпа
 

Нагадаємо, прем'єра картини "Я з тобою" відбудеться 21 квітня на великих екранах.

Зараз ви читаєте новину «Канал 1+1 представив емоційний фільм "Я з тобою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути