Ексклюзиви
вівторок, 18 серпня 2020 18:37

Каменських зробила нудистське фото серед поля

Співачка Настя Каменських опублікувала до неймовірності відверте фото в своєму Instagram. Артистка позувала голою посеред поля.

Автор: instagram.com/kamenskux
  Підписники не втратили можливості висловити компліменти артистці.
Підписники не втратили можливості висловити компліменти артистці.

На світлині Каменських повернута спиною, тому шанувальники можуть розгледіти її пишні сідниці. У руках Настя тримає букет польових квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап та Каменських показали зворушливі фото із прогулянки Києвом

"Стоячи посеред лугу, з широко закритими очима, я відчуваю наповнення кожної клітинки тіла силою і сенсом. Черпаю натхнення, відкривши розум і душу, залишивши всі думки і слова за межами цього лугу. Я слухаю тільки Всесвіт і наповнююся. Вирішила поділитися з вами таким незвичайним для деяких людей, але такою важливою особисто для мене подорожжю. Це зустріч із зовнішнім і моїм внутрішнім світом, який з кожним днем життя все цікавіше і цікавіше вивчати", - написала співачка у своєму Instagram.

Співачка 35-річна Даша Астаф'єва опублікувала пікантні фото в Instagram. Зірка знялася у відомого фотографа Микити Люлька. На чорно-білих світлинах екссолістка гурту Nikita позує в мокрій майці без бюстгальтера. Співачка вразила шанувальників сексуальними знімками.

Зараз ви читаєте новину «Каменських зробила нудистське фото серед поля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути