Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2024 13:54

Каменських показала чесне фото фігури й розповіла, чому змінила ставлення до спорту
3

Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux
Настя Каменських
Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських відверто розказала про своє харчування і тренування.

В Instagram зірка опублікувала фото в коротких шортах і топі. Артистка зазначила, що тривалий час виснажувала себе навантаженнями.

"Все своє життя я намагалася контролювати кожен його аспект. Саме завдяки такому гіперконтролю та самодисципліні мені вдалося вперше прийти у свою ідеальну форму. Тоді я робила все: виснажливі тренування, суворий режим харчування, планування графіків відпочинку та роботи, доглядові процедури. Працювала, ніби робот, і сумлінно виконувала задачу за задачею. Це давало класні результати, які бачили всі. Але тоді я зовсім не замислювалась про те, які можуть бути наслідки таких навантажень", - зізналася Настя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва виклала фото з Мальдів у бікіні

Додала, що зараз вирішила переглянути своє ставлення до спорту й здорового способу життя.

"Я зрозуміла, що справжня турбота про себе повинна базуватися на любові до свого тіла, а не на виснаженні та постійній боротьбі. Саме так на зміну виснажливим силовим тренуванням у моє життя прийшли плавання, вправи для здорової спини, йога та розтяжка. Але найбільше я почала приділяти часу правильній та здоровій поставі. Тепер мої заняття спортом спрямовані не лише на досягнення естетики тіла, але й на постійне покращення здоров'я", - підсумувала виконавиця.

Раніше Каменських поділилась з прихильниками відвертим контентом. Зірка опублікувала кадри, на яких показала своє обличчя без фотошопу та фільтрів.

Зараз ви читаєте новину «Каменських показала чесне фото фігури й розповіла, чому змінила ставлення до спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути