Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2022 13:35

Камалія погрожує судом стилістці, яка обвинуватила її у невиплаті гонорарів
6

Співачка Камалія подає до суду на стилістку Софію Неведому, яка кілька днів тому обвинуватила артистку у невиплаті гонорарів.

Адвокати виконавиці вже готують позов. Про це Камалія повідомила в Instagram.

"З бюджету видно, що гонорар стилістки становив 400 доларів. У фінальному бюджеті продюсерська компанія повністю забрала її гонорар, бо стверджувала, що стилістка взагалі не працювала. Вона мала прийти з образами напередодні кліпу, але не прийшла. Всі образи ми затверджували не на примірці, а на фото в телефоні", - написала Камалія.

Співачка Камалія збирається подати в суд на стилістку через наклеп
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія показала фрагменти переписок
Камалія показала фрагменти переписок
Камалія показала фрагменти переписок
Камалія показала фрагменти переписок

Співачка додає, що їй довелося доплачувати за оренду студії та персоналу, оскільки Неведома запізнилась на зйомку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексміністр Дубілет одружився вдруге: кадри з його обраницею

"Більше того, вона (Неведома, - Gazeta.ua) пішла посеред зйомок, нікому не повідомивши. Проте після закінчення знімального процесу ми дали продакшену додаткові 200 доларів на оплату стиліста. І це плюс до того, що продюсерська компанія виставила нам у рахунку", - повідомила артистка.

Камалія також написала, що стилістка може подати зворотній позов у разі помилки виконавиці.

"Мої адвокати готують проти Софії Неведомої позов за фактом наклепу. Щойно вона повернеться з Москви (де зараз перебуває), ми його негайно подамо. Тому що безпідставних маніпуляцій та наклепів проти себе я не потерплю", - заявила Камалія.

Виконавиця запевнила, що Неведома просить перевести кошти на російську кредитну картку.

"До речі, Софія зараз спокійно сидить у Москві і просить нас перевести гроші на її російську кредитну картку. Ця дівчина в такому юному віці отримала аж три паспорти, зокрема Росії та ДНР. А тепер, у такий складний для нашої країни час, вона просить українців підтримати її у вимаганні у мене грошей та їхньому відправленні до Росії", - додала вона.

Стилістка Софія Неведома заявила, що мала отримати від Камалії $600, проте залишилася ні з чим. Про це дизайнерка розповіла у Instagram. Жінка пише, що вдається до розголосу, бо їй потрібні кошти. Вона має борги та потрібно платити за квартиру в Києві. Стилістка публікує особисті листування з Камалією, її менеджерами та режисером.

Зараз ви читаєте новину «Камалія погрожує судом стилістці, яка обвинуватила її у невиплаті гонорарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути