Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 11:22

Як зірки та рідні вітали Людмилу Барбір з днем народження
5

30 листопада телеведуча Людмила Барбір відсвяткувала день народження.

У прямому ефірі "Сніданку з 1+1" іменинниця з'явилася у смарагдовому костюмі. Перші привітання Людмила Барбір отримала від співведучого Руслана Сенічкіна. Величезний та важкий овочевий букет - з цукіні, грибів, перцю та інших овочів.

Та ще один сюрприз від команди програми змусив ведучу розчулитися та не стримувати емоції радості просто у прямому ефірі. На всю країну телезірку привітала рідна молодша сестра Люди – Анна, яка живе у місті Вижниця Чернівецької області.

"Людо, вітаю з днем народження. Бажаю тобі міцного здоров'я, щастя, нехай все у твоєму житті буде прекрасно, творчого натхнення тобі, моя зірочка. Ми всі тебе дуже любимо, обіймаємо. Ти найкраща сестричка у світі", – привітала Людмилу сестра.

30 листопада Барбір відзначила день народження
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
30 листопада Барбір відзначила день народження
30 листопада Барбір відзначила день народження
30 листопада Барбір відзначила день народження
30 листопада Барбір відзначила день народження

Не втрачаючи нагоди Руслан Сенічкін поцікавився у Анни, якою Барбір була у дитинстві. За словами Ані, вона вдячна батькам, Богу за прекрасну сестру, яка з дитинства їй допомагала, а особливо вчити англійську мову. Аня розповіла, що Людмила завжди могла захистити сестру, якщо щось трапилось.

Не залишились і осторонь колеги по шоу-бізнесу, які засипали телеведучу привітаннями у сторізах та особистих повідомленнях.

"Люда, як круто, що ти з'явилася в житті багатьох людей і змінюєш сенс на краще. Ціную й поважаю. З днем народження", – написав Руслан Сенічкін у своєму Instagram.

"Многая та благая літа, Людмило. Міцного здоров'я й активного світського життя", - написала у сторіз Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артем Пивоваров, Ірина Федишин, Неля Шовкопляс та інші зірки привітали ведучого Сенічкіна з днем ​​народження

"Моя люба квіточка, з днем народження. Нехай все вдається", – привітала танцівниця Яна Цибульська - дружина Дмитра Жука, з яким Барбір танцювала у "Танцях з зірками".

У жовтні журнал "Фокус" традиційно представляє рейтинг "100 найвпливовіших жінок України". У цьому році в топ потрапили одразу 4 популярні телеведучі каналу "1+1" — Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Катя Осадча. Редакційна колегія журналу сформували список жінок, які мають найбільший вплив на політичні, економічні, суспільні та культурні процеси в країні. В обговоренні брали участь експерти.

Зараз ви читаєте новину «Як зірки та рідні вітали Людмилу Барбір з днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути