середа, 31 жовтня 2012 07:32

Кайлі Міноуг випустить книжку про свої вбрання

Кайлі Міноуг випустить книжку про свої вбрання
Обкладинка книги "Kylie / Fashion"

Австралійська поп-співачка Кайлі Міноуг підготувала до випуску ілюстроване видання, присвячене нарядам, пише The Daily Telegraph. У книзі, що одержала назву "Kylie / Fashion", виконавиця розповість про свої сценічні костюми, які вона вибирала протягом своєї кар'єри.

Робота над "Kylie / Fashion" велася Міноуг спільно з її креативним директором Вільямом Бейкером. Передмову до книги написав французький дизайнер Жан-Поль Готьє, неодноразово співпрацював з поп-зіркою. Крім того, свої спогади про вбрання для Міноуг написали і модельєри Стела Маккартні, Жиль Дікон, Крістіан Лабуті та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Міноуг хоче на пенсію

Книгу про вбрання Кайлі Міноуг випустить видавництво Thames & Hudson. Ілюстрований збірник, до якого увійдуть фотографії співачки в її різноманітних образах, надійде у продаж 19 листопада 2012 року. Видання буде випущено в рамках святкування 25-річчя творчої діяльності Міноуг.

Дебютна платівка Міноуг вийшла в 1988 році і назвалася "Kylie". Всього співачка випустила 11 студійних робіт, остання з яких - "Aphrodite" - вийшла в 2010 році. Костюми для турне в підтримку цього диска для Міноуг розробили італійські дизайнери Доменіко Дольче і Стефано Габбана.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг випустить книжку про свої вбрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути