неділя, 15 листопада 2020 23:46

Кайлі Міноуг розповіла, як боролася з раком молочної залози

Кайлі Міноуг розповіла, як боролася з  раком молочної залози
Кайлі Міноуг відверто розповіла, як подолала хворобу. ФОТО: instagram.com/kylieminogue

15 років тому австалійській співачці Кайлі Міноуг діагностували рак молочної залози. На щастя, їй вдалося побороти хворобу. Однак у нещодавньому інтерв'ю виданню People 52-річна зірка згадала, як відреагувала на поставлений їй діагноз.

"Це було схоже на те, як ніби земля зісковзнула зі своєї осі. Ви бачите все по-іншому. Я пам'ятаю, що мені поставили діагноз, але світ не знав про нього", - зізналася співачка.

Кайлі розповіла, що в той момент, коли вперше почула про діагноз, була із братом і бойфрендом в кафе. Однак, через шок вони не одразу зрозуміли, про що запитує офіціант.

Під час лікування Міноуг перенесла лампектомію і хіміотерапію, і вже на початку 2006 року зірка подолала хворобу. Саме такий досвід назавжди змінив світогляд Кайлі. За її словами, процес адаптації і змін неминучий після раку або будь-якого іншого серйозного випробування в житті.

"На цьому етапі я дійсно відчуваю, що життя просто складається з моментів і там більше таких, які можуть бути хорошими. І я намагаюся визнати, що це теж був хороший момент", - підсумувала знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйони переглядів за кілька годин: вийшов кліп віртуального гурту

Нещодавно Кайлі Міноуг відсвяткувала 52-річчя. З цієї нагоди знаменитість на своїй сторінці в Instagram опублікувала колаж із своїх дитячих фото.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг розповіла, як боролася з раком молочної залози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути