Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2013 01:08

Кайлі Міноуг кидає сцену заради кінематографу

Кайлі Міноуг кидає сцену заради кінематографу

Австралійська співачка Кайлі Міноуг вирішила покинути сцену і зайнятися зйомками в кіно. Про це повідомляє британський таблоїд Sunday Mirror з посиланням на джерело в оточенні. Сама артистка цю інформацію не підтвердила, але і не спростувала.

44-річна Міноуг, за інформацією видання, вже звільнила свого менеджера Террі блемой (Terry Blamey). З ним співачка робота із самого початку своєї музичної кар'єри, що розпочалася 25 років тому. Співрозмовник газети зазначив, що між менеджером і батьком співачки нещодавно розійшлися в поглядах на майбутнє Міноуг.

У той же час, за даними іншого британського видання The Daily Mail, піти зі сцени співачка вирішила ще у вересні 2012 року, в самий розпал турне, присвяченого 25-річчю її музичної творчості. Як заявив газеті Террі блема, Кайлі Міноуг захотіла відпочити від музики. Правда, за його словами, в майбутньому вона ще може повернутися на сцену.

Міноуг вперше стала відома широкій публіці саме завдяки ролі в кіно. У 1986 році вона знялася в мильній опері "Сусіди", яка стала популярною у Великобританії. У тому ж році вона випустила свій перший сингл "The Loco-Motion", який очолив австралійські чарти. З тих пір співачка записала 11 студійних альбомів, які розійшлися тиражем більше 65 мільйонів екземплярів. Також вона отримала Орден Британської імперії за заслуги в музиці.

Австралійка вже знялася в таких фільмах, як "Злочинці" (1989 рік), "Вуличний боєць" (1994 рік), "Біо-дім" (1996 рік), "Джек і Дайан" (2012 рік) і "Корпорація 'Святі мотори '"(2012 рік).

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг кидає сцену заради кінематографу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути