пʼятниця, 17 лютого 2017 12:27

Кайлі Дженнер похизувалась сідницями
7

Зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер знялася у фотосесії для порталу Violet Grey і розповіла виданню про свою одержимість збільшенням губ. 19-річна модель і бізнесвумен зізналася, що вона дійсно на якийсь час втратила контроль над ситуацією і занадто часто стала навідуватися до косметологів.

"Я була одержима своїми губами. Я завжди хотіла, щоб вони виглядали більше, це було ще до того, як я почала робити ін'єкції", - зізналася знаменитість.

Збільшивши губи, Кайлі змогла ще ефектніше презентувати свою лінію губних помад Kylie Cosmetics, і реклама спрацювала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон показала стрункі ноги в тісних штанях

"Я завжди знала, що хочу створити власну лінію помад. Я сказала:" Нам потрібна марка Kylie Lip Kit ", так я завжди хотіла назвати свій бренд", - розповідає Дженнер.

"Зазвичай коли дівчата фарбують губи, то використовують олівець і помаду, але вони практично ніколи не збігаються за кольором. Тому я просто створила ідентичні кольори двох продуктів, цього я завжди й хотіла", - пояснює Кайлі свою просту бізнес-ідею.

Видання також поцікавилася, чи планує Кайлі коли-небудь залишити пост директора марки.

"Ні, я одержима цією справою, не можу уявити, що хтось інший буде керувати Kylie Cosmetics", - впевнено говорить Дженнер.

Щодо збільшення грудей і п'ятої точки Кайлі нічого не сказала, не дивлячись на те, що останнім часом шанувальники все частіше помічають, що об'єми Кайлі змінилися.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Дженнер похизувалась сідницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути