Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2007 18:10

Кадри останніх хвилин життя Анни Ніколь Сміт продали за півмільйона доларів (ФОТО)

 
Агентство новин Splash News & Picture купило за $500 тисяч права на відео останніх хвилин життя зірки Playboy Анни Ніколь Сміт.

На кадрах видно, як лікарі і реанімаційна бригада виносять тіло Анни Ніколь з готелю Seminole Hard Rock Hotel and Casino, де вона знепритомніла. Сміт загорнута в сорочку. На обличчі в неї киснева маска. Медики роблять їй штучне дихання і непрямий масаж серця.

Двохвилинний запис був зроблений двома різними людьми на відстані близько півтора метра.

Агентство показало відеозапис потенційним покупцям вже за годину після того, як Сміт померла.

"Лікарі швидкої допомоги, схоже, двічі намагалися реанімувати модель", - сказав продюсер FOX News Channel Крістофер Спайндер, який бачив запис.

"Спочатку вони поклали її в карету "швидкої допомоги", потім витягнули її звідти, щоб провести реанімаційні процедури повторно", - стверджує він.

Чоловіка Сміт, адвоката Говарда Стерна, на відео не видно.

Зірка Playboy Анна Ніколь Сміт раптово померла у четвер, 8 лютого, у віці 39 років в штаті Флорида. Серед можливих причин смерті називають грип, наркотики та серцевий напад.

Зокрема, її адвокат Рейл заявив, що останні пару днів Сміт хворіла, за симптомами - у неї був грип. Водночас її молодша сестра Донна Хоган повідомила, що, можливою причиною смерті Анни стали наркотики. Цієї версії дотримується і матір померлої моделі.

Ввидання The Daily Mail припустило, що у Сміт стався серцевий напад, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Кадри останніх хвилин життя Анни Ніколь Сміт продали за півмільйона доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути