пʼятниця, 06 липня 2012 11:37

До Г'ю Хефнера повернулася 25-річна коханка

До Г'ю Хефнера повернулася 25-річна коханка
Дівчина сподівається, що тепер обійдеться без конфузів Фото: Twitter

Засновник Playboy Г'ю Хефнер помирився з молодою коханкою Крістал Харріс, яка не захотіла виходити за нього заміж і відмінила весілля за чотири дні до церемонії.

Спільне фото на вечірці на честь Дня незалежності США сам Хефнер виклав у себе в Twitter. На фото пара посміхається і виглядає щасливою. Блондинка притискається до нього у відвертому купальнику, а сам Хефнер не зраджує своєму шовковому халату.

Крістал також зізналася в тому, що повернулася до Хефнера. "Так, я знову його дівчина № 1", - написала вона в своєму Twitter. І додала про всяк випадок: "І ми щасливі. Сподіваюся, обійдеться без конфузів".

Нагадаємо, що різниця у віці екстравагантної парочки - 60 років. Чому Крістал вирішила повернутися до Г'ю, невідомо, адже через місяць після розставання Крістал зізналася, що секс з Хефнером у неї був тільки один раз і тривав "приблизно дві секунди".

Зазначимо, що Хефнер і Харріс заручилися в грудні позаминулого року. Але далеко не всі в оточенні імператора Playboy вірили в те, що цей шлюб відбудеться.

Хефнер був двічі одружений - на Міллі Вільямс і Кімберлі Конрад; його дочка Крісті (57) служить в корпорації Playboy, а син Девід працює програмістом. Молодшим дітям Г'ю - Марстону і Куперу - 17 і 19 років відповідно.

Коханок Хефнера важко порахувати, але ходять чутки, що всі вони, якщо того бажали, через ліжко "боса" ставали потім "дівчатами місяця" на розвороті Playboy. Донна Мітчелл, Мерілін Коул, Ліліан Маллер, Петті МакГюр, Террі Уеллес, Шаннон Твід, Бренді Родерік - майже всі вони були не старше 20. Окремо стоять коханки, з якими Хефнер прожив по кілька років: Мері Воррен, Барбі Бентон, Карен Крісті, Сондра Теодор, Керрі Лі (яка безуспішно потім намагалася відсудити у Г'ю 35 мільйонів доларів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Секс з Г'ю Хефнером тривав 2 секунди" - колишня наречена

Після розлучення з другою дружиною (Кімберлі Конрад), в 1999 році, Г'ю Хефнер вирішив не обмежувати себе однією коханкою. Тоді в особняку Playboy стали селитися "квартети" і "тріо" коханок. При цьому красуні в "гаремі Хефнера" були схожого типу: блондинки з великими грудьми. За зізнанням самого Г'ю, все своє життя він шукав не просто ідеальну жінку, але жінок, схожих на дівчину, яка проживала неподалік, коли він був підлітком: вона приходила до нього ночами в еротичних фантазіях.

Зараз ви читаєте новину «До Г'ю Хефнера повернулася 25-річна коханка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути