понеділок, 13 серпня 2012 16:22

До 40 років принц Вільям стане лисим

До 40 років принц Вільям стане лисим
Спадкоємець престолу може зробити собі трансплантація волосяних цибулин Фото: noscarhairlosssurgery.wordpress.com

Прогноз лікаря Асіма Шахмалака, який вважається провідним фахівцем в галузі трансплантації волосся, виявився невтішним для принца Вільяма. За його словами, якщо не вжити жодних заходів, до 40 років вся верхівка спадкоємця трону буде абсолютно лисою.

Дивуватися тут нема чому: у батька Вільяма, принца Чарльза, та ж проблема, та й дідусь, принц Філіп, теж не може похвалитися розкішною шевелюрою - ген раннього облисіння, схоже, передається з покоління в покоління по чоловічій лінії, і врятуватися від нього монаршим особам поки не вдається.

Більш того, у принца Вільяма облисіння прогресує ще швидше, ніж свого часу у його батька. Уже в 25 років волосся Вільяма почало рідшати, і з кожним роком лисина помітна все сильніше. Той же Джастін Бібер радив принцу скоріше почати пити спеціальний засіб проти облисіння і відростити нормальне волосся. Але лікар Шахмалак попереджає: навіть найкращий засіб допомагає тільки запобігти випаданню волосся, а ось втрачене волосся назад вже не виросте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Бібер порадив принцу Вільяму скористатися засобом від облисіння

Загалом, врятувати принца зможе тільки трансплантація волосяних цибулин. Якщо він коли-небудь захоче зайнятися цією проблемою і порадувати дружину Кейт красивим волоссям, йому доведеться пересадити близько 3-4 тисяч волосяних цибулин з потилиці і знову стати володарем красивої зачіски.

Зараз ви читаєте новину «До 40 років принц Вільям стане лисим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути