Ексклюзиви
вівторок, 11 лютого 2020 15:21

Йоханссон засвітила "хиже" татуювання на вечірці "Оскара"
4

Шанувальники зірки відзначили, що сукня також вигідно підкреслює її тату
Фото: instagram.com/oscardelarenta
Шанувальники зірки відзначили, що сукня також вигідно підкреслює її тату
Шанувальники зірки відзначили, що сукня також вигідно підкреслює її тату
Шанувальники зірки відзначили, що сукня також вигідно підкреслює її тату

35-річна актриса Скарлетт Йоханссон потрапила до номінації "Краща жіноча роль" церемонії "Оскар-2020". Номінувалася за гру у фільмі "Шлюбна історія". Увага глядачів церемонії була прикута не тільки до оголошення переможців, але і до вбрання зіркових гостей. Традиційно після церемонії відбулася вечірка. За організацію афтепаті відповідав журнал Vanity Fair. Афтепаті "Оскара" збирає більше зірок, ніж червона доріжка кінопремії. Зірки готують для цього вечора одразу 2 вбрання - для червоної доріжки і для наступної вечірки.

Скарлет Йоханссон сяяла на вечірці Vanity Fair у розкішній сукні від Oscar de la Renta. "Сукня богині" виконана з ніжного шовку перлового відтінку. Переливаючись на світлі, сукня ідеально підкреслювала плавні вигини спортивної фігури актриси. Наряд вишукано оголює плечі. Зона декольте оформлена у вигляді бра, рясно прикрашеного блискучими каменями, пише РБК-Україна.

Образ Скарлетт доповнила золотими босоніжками на тонкій шпильці. Густе волосся актриси зібране у високу зачіску, одне пасмо випущене. Макіяж зроблений із акцентом на очі, губи насиченого винного відтінку. У руках красуня тримає золотий клатч у тон сукні.

Шанувальники зірки відзначили, що сукня також вигідно підкреслює її тату. Йоханссон - одна з найбільш татуйованих голлівудських актрис. У актриси є велике татуювання у вигляді троянд на спині. Також кольорове тату на лівій руці у вигляді висхідного сонця на тлі хмаринки. Ще одне тату можна розглянути на нових фото актриси, воно має вигляд орла в польоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скарлет Йохансон відмовилася від ролі трансгендерного чоловіка

На червоній доріжці "Оскара-2020" Скарлетт також з'явилася у сукні від Oscar de la Renta, але трохи іншого фасону. Вбрання виконане у ніжних перлинних відтінках. На сторінці бренду зазначається, що корсет зшитий і декорований вручну. На створення вбрання пішло понад 300 годю майстрів модного бренду.

Американська акторка 32-літня Скарлетт Йоганссон подала документи на розлучення до Верховного суду штату Нью-Йорк. Про це повідомляє New York Post. Зірка розлучається з 35-річним фотографом Роменом Доріаком. Заявила, що "шлюб безнадійно зруйнований".

Зараз ви читаєте новину «Йоханссон засвітила "хиже" татуювання на вечірці "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути