пʼятниця, 12 лютого 2021 12:33

Jerry Heil презентувала формулу любові у новій пісні

Jerry Heil презентувала формулу любові у новій пісні
Jerry Heil випустила пісню "Арифметика кохання". Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, випустила сингл "Арифметика кохання" напередодні Дня святого Валентина. Це 1-а пісня з нового ЕР-альбому "Особисте".

Артистка розповіла, що натхненням для написання пісні стала книга "Математика любові", яку вона досі не прочитала. У книзі говориться про те, що можна вирахувати, в який момент з'явиться кохання усього життя. Jerry Heil спочатку заперечувала цю теорію, але згодом зробила висновки.

"Самі стосунки — ще та арифметика. Балансувати між "бути собою" і дійсно деколи наперед продумати дії, щоб не наламати дрів. І головне: єдине ціле утворюється з двох повноцінних одиниць. В любові 1+1=1", - зазначила виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль в обтислому вбранні презентувала "скандальний" кліп

В альбомі презентовані 7 треків на особисті теми. Деякі з пісень вона створила ще декілька років тому.

Лірик-відео на пісню "Блогер" співачки Яни Шемаєвої, більш відомої як Jerry Heil, не схвалила більшість підписників. Переважна частина шанувальників не вподобала відео через те, що пісня – російськомовна. На думку підписників, музичні роботи Jerry Heil українською мовою звучать більш гармонійно та цікаво.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil презентувала формулу любові у новій пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути