пʼятниця, 09 липня 2010 08:47

Ізраїльська подружка носитиме Ліндсі Лохан у в"язницю передачі - ЗМІ

Ізраїльська подружка носитиме Ліндсі Лохан у в"язницю передачі - ЗМІ

Ось вже декілька днів нікому раніше не відома 23-річна ізраїльтянка Ейлат Аншель є героїнею світських хронік. ЗМІ звернули на неї увагу після того, як американський таблоїд TMZ опублікував фотографію Ліндсі Лохан в компанії "незнайомки", повідомивши, що супутницею актриси є ізраїльтянка, котра нещодавно демобілізувалася з "бойових частин Армії оборони Ізраїлю", а також, що стосунки між ними стають "все серйознішими".

Позавчора Аншель супроводжувала Ліндсі Лохан до суду і втішала її після того, як "голлівудську скандалістку" засудили до 90 днів тюремного ув"язнення: 20 липня Лохан повинна з"явитися з речами у в"язницю для відбування покарання. А ізраїльські ЗМІ вже припускають, що саме Ейлат носитиме їй передачі.

Ця новина не пройшла непоміченою ізраїльськими ЗМІ, які кинулися з"ясовувати, хто та дівчина, яка представляє єврейську державу на сторінках світової преси, навіть якщо ця слава носить "дещо скандальний характер".

Між тим, сама Аншель спростовує свій зв"язок з Лохан. Як повідомило ізраїльське телебачення, після того, як американський таблоїд повідомив про роман Ліндсі Лохан з ізраїльтянкою, Ейлат подзвонила додому і повідомила рідним, що у неї немає ніякого роману: "Все це дурниці. Ліндсі та я - просто близькі подруги. І все".

Вона ж написала своїм ізраїльським друзям: "Журналістам, можливо, невідомо, але у Ліндсі є хлопець. Це англієць на ім'я Адам". Ейлат також просила друзів не відповідати на питання журналістів, що стосуються її особистого життя. З чого ведучі світських хронік зробили висновок, що дівчатам "все ж таки є, що приховувати".

Про те, що з ізраїльтянкою її зв"язують лише дружні стосунки, написала в своєму блозі і Ліндсі Лохан, яка, до речі, жодного разу не згадала в своїх записах "приятеля на ім'я Адам".

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська подружка носитиме Ліндсі Лохан у в"язницю передачі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути