Ексклюзиви
неділя, 25 грудня 2022 11:30

Із синами біля ялинки: Осадча та Горбунов показали різдвяне фото

Українська телеведуча Катерина Осадча привітала українців із Різдвом та прийдешніми святами.

Побажала не падати духом і вірити в Сили оборони. Допис поширила в Instagram 25 грудня.

"Минулого року напередодні свят ми писали, що віримо в різдвяні дива, загадували бажання на 2022 рік, просили щастя, пригод, нових можливостей... Сьогодні ми вже не чекаємо дива, сьогодні ми чекаємо перемоги. Ми не опираємось на долю, ми дякуємо ЗСУ за наші життя. Ми не очікуємо пригод, бо "пригод" вистачило на все життя. Ми хочемо миру... І миру через перемогу", – написала Осадча.

Додала, що українці, попри війну, демонструють жагу до життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча різко звернулася до українців, які хизуються життям за кордоном

"Попри все ми продовжуємо жити, продовжуємо створювати свята для себе і для своїх сімей, продовжуємо працювати у суцільній темряві, бо нас не зламати, продовжуємо боротись, продовжуємо жити, бо правда за нами...", – наголосила зірка.

Приєднався до слів Осадчої і її чоловік, актор та телеведучий Юрій Горбунов.

"Бажання українців на Різдво єдине – наша перемога і щасливе мирне життя найкращої в світі країни. Нехай Господь буде поруч з нашими захисниками і захисницями. Нехай різдвяна зоря освічує нашим воїнам шлях до перемоги", – написав він.

Автор: instagram.com/kosadcha
  Телеведуча Катерина Осадча разом зі своєю родиною привітала з Різдвом та побажала не падати духом і вірити в Сили оборони.
Телеведуча Катерина Осадча разом зі своєю родиною привітала з Різдвом та побажала не падати духом і вірити в Сили оборони.

Увечері 24 грудня президент Володимир Зеленський привітав зі святом Різдва християн західного обряду. Зеленський звернув увагу на відмінність свята у цьому році. За його словами, ми не чекатимемо дива, адже творимо його самі.

Раніше прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак опублікував щемливий ролик на підтримку України. На відео порівнюють життя двох дівчаток з України і Великої Британії. Вони обидві готуються до Різдва, але в британської дитини передсвятковий період сповнений щастя, українська дівчинка щодня сама чує сигнали повітряної тривоги.

Напередодні Різдва у традиційних промовах й інші світові лідери висловлювали підтримку мужньому українському народові.

Зараз ви читаєте новину «Із синами біля ялинки: Осадча та Горбунов показали різдвяне фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути