Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2020 16:21

Її сукні міняли долі людей: не стало дизайнерки, яка одягала українських знаменитостей

Її сукні міняли долі людей: не стало дизайнерки, яка одягала українських знаменитостей

Не стало українського дизайнера Нателли Надєждіної, власниці бренду NADEZDINA. У її вбрання вдягалися зірки шоу-бізнесу.

Жінка померла вчора. Довго боролася з онкологічним захворюванням.

"Сьогодні вона пішла ... Боролася щосили, але хвороба виявилася сильнішою і перемогла", – йдеться на офіційній сторінці бренду в Instagram.

Дизайнерка вкладала свою душу в кожний стібок, кожну складочку на створених нею сукнях, пишуть колеги в дописі.

"Вона була неймовірною – сильною, працьовитою і дуже талановитою. Дарувала світу красу і любов. Вона шила сукні, які лікували, міняли долі, вселяли впевненість, прикрашали і радували, подорожували по світу і були символом жіночності. Вона одягала всіх дівчаток у щастя!" – відзначили колеги дизайнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У білій сукні та з короваєм – поховали художницю, яка прославилася колоритним розписом стін

Колеги та знайомі Нателли відреагували на втрату в соцмережі. Висловлюють співчуття рідним та близьким і згадують, якою була Нателла Надєждіна.

"Пішла... повернулась додому ... Тепер буду дивитися на небеса і виглядати тебе .. сумуватиму ... дякую, що була в моєму житті, ще зустрінемось ... Ти завжди в моєму серці... люблю", – написала продюсер Олена Мозгова.

21 березня мав відбутися благодійний марафон на підтримку Нателли Надєждіної.

"Рак – це вірус, який багатьом не дає жодного шансу. За будь-яких фінансових можливостей і в будь-якому віці. Сьогодні я прийму рішення щодо благодійного марафону 21 березня. Сподіваюся, що зможу втілити це в життя і показати вам її колекцію, зроблену власними руками. Останню... Люба Чарівнице, Нателла Надєждіна, я знаю, що ти цього дуже хочеш, – написала Ксенія Літвінова.

Прощання з Нателлою Надєждіною відбудеться завтра, 20 березня, на Байковому кладовищі в Києві.

"Дуже прошу всіх, хто прийде, вдягнути її сукні, і нехай це буде не чорний колір. Вона просила всіх одягнутися у світле та яскраве. Нехай життя і її справа продовжуються. І не забудьте про маски (карантин). Я впевнена, що вона посміхається нам і чекає на зустріч", – написала Літвінова.

14 березня у Радомишлі на Житомирщині поховали першу жертву коронавірусу – 71-річну місцеву жительку. Тіло продезінфікували і поклали в герметичний пакет.

Під час похорону були присутні лише працівники, які обслуговують процес поховання. Рідних і знайомих не було. Родина померлої наразі перебуває в самоізоляції вдома.

Зараз ви читаєте новину «Її сукні міняли долі людей: не стало дизайнерки, яка одягала українських знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути