четвер, 04 серпня 2022 09:10

Її прихильником був засновник Playboy: маловідомі факти про іменинницю Дашу Астаф'єву
10

Сьогодні, 4 серпня, співачка, акторка, ведуча і фотомодель Даша Астаф'єва святкує 37-й день народження. Епатажна артистка захоплює фанів не лише новими захопленнями, а й спокусливими кадрами. Вона прославилася як в Україні, так і за кордоном. Одним з головних прихильників зірки був засновник і шеф-редактор журналу Playboy Г'ю Гефнер. Він порівнював українку з американською моделлю Бетті Пейдж.

Gazeta.ua зібрала не лише цікаві факти з життя Астаф'євої, а й її архівні фото.

1. З дитинства мала багато захоплень. Майбутня зірка відвідувала безліч гуртків. Серед них – плетіння килимів і акробатика. Також любила малювати й займалася хореографією.

Попри те, що іменинниця прославилася в світі шоубізнесу, отримала освіту за спеціальністю "Режисура". Астаф'єва зізнавалася в інтерв'ю, що її вибір був самостійним і усвідомленим. Її батьки дали вибір майбутньої професії, аби вона не ламала життя заради грошей.

2. У 16 років уперше потрапила на конкурс краси в Дніпрі. Саме тоді з'явилася мрія – займатися модельним бізнесом. Одного разу фотограф побачив кадри з Астаф'євою і порівняв її з однією з популярних американських моделей 1950-х. Так відбулася її перша серйозна зйомка, як фотомоделі.

3. Після переїзду до Києва познайомилася з продюсером Юрієм Нікітіним. Він запропонував взяти участь у "Фабриці зірок" 2007-го. Того ж року почала займатися вокалом професійно. Популярність Астаф'єва отримала завдяки гурту NikitA. У березні 2009-го епатажний колектив випустив дебютний альбом. Контракт із продюсерським центром Нікітіна достроково закінчився у вересні 2017 року. Тож зірка вирішила продовжити кар'єру сольно.

4 серпня 37-й день народження святкує співачка, акторка, ведуча і фотомодель Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva
4 серпня 37-й день народження святкує співачка, акторка, ведуча і фотомодель Даша Астаф'єва
Популярність Астаф'єва отримала завдяки гурту NikitA
Астаф'єва зі своїми улюбленцями
Астаф'єва отримала 2006 року титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія привітала з днем народження коханого "пакистанця з українською душею"

4. Астаф'єва отримала 2006-го титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy. А 2007-го вона стала "Дівчиною року" за версією цього ж журналу. За рік Гефнер запросив вокалістку разом з іншими учасницями NikitA виступити в американському Лас-Вегасі. А 2009-го Астаф'єва підписала контракт із Playboy.

5. Улюблені виконавці й музиканти зірки – Ніна Сімон, Sade, Рея Ентоні, Роя Орбісона та Ніно Катамадзе. До слова, потоваришувати з Гефнером їй допомогли саме спільні погляди на життя та улюблені кумири.

6. Особистим виконавиця ділиться нечасто. В інтерв'ю жартувала, що цінує свободу, аби просто так її позбутися заради стосунків із будь-ким.

Астаф'єва розповіла про тих, хто першим дізнався про напад Росії на Україну. За її словами, вони забрали речі й утекли за кордон ще до початку війни. Співачка обговорила українців, які виїхали за кордон до і після 24 лютого.

Астаф'єва запевнила, що першими, хто дізнався про війну і втік з України, стали коханки депутатів. Зазначила, що не підтримує позицію тих, хто без нагальної потреби виїхали за кордон, а не залишилися допомагати.

Зараз ви читаєте новину «Її прихильником був засновник Playboy: маловідомі факти про іменинницю Дашу Астаф'єву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути