понеділок, 24 січня 2011 15:49

Італійський порноактор знайшов багато спільного з Берлусконі

Італійський порноактор знайшов багато спільного з Берлусконі

У минулі вихідні британська газета The Guardian опублікувала інтерв'ю зі знаменитим порноактором італійського походження Рокко Сіффреді, в якому той виступив на захист прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі. Слова підтримки на адресу глави уряду Італії прозвучали і в блозі Сіффреді на Facebook.

46-річний актор, який знявся майже в 1.500 порнофільмах і зіграв в одному з них мешканця джунглів Тарзана, говорить про те, що у нього з Берлусконі "багато спільного".

"Достовірні джерела розповідали мені, що він (Берлусконі) якось сказав: "У мене і в Сіффреді є спільна проблема: пріапізм (тривала, зазвичай хвороблива ерекція, не пов'язана зі статевим збудженням - ред.) ", - говорить порноактор.

Говорячи про спільні риси і погляди, Рокко Сіффреді звертає увагу на те, що і для нього, і для Берлусконі важливі сімейні цінності.

У чому не сумнівається Сіффреді, так це в тому, що італійці пишаються прем'єром, який любить секс і на 75-му році життя і доводить, що він - справжній чоловік. За оцінкою порноактора, сам він займається сексом в кілька разів рідше, ніж Берлусконі.

Зазначимо, що Рокко Сіффреді, на прізвисько "синьйор 24 см", уже сім років не знімається в "кіно для дорослих". Але нещодавно він знову отримав американський "Порно-Оскар" - як кращий зарубіжний актор жанру XXX.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Італійський порноактор знайшов багато спільного з Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути