четвер, 06 квітня 2017 15:29

Виснажений Бред Пітт вразив появою на прем'єрі
18

Бред Пітт
Фото: Reuters
Бред Пітт
Бред Пітт
Бред Пітт
Бред Пітт

53-річний Бред Пітта прийшов 5 квітня, на прем'єрі фільму "Загублене місто Z" (Загублене місто Z), яка відгриміла в мультиплексі ArcLight Голлівуд.

На червоній доріжці Пітт з'явився вперше за чотири місяці - останній раз він був помічений на світському заході в листопаді 2016 року у прем'єрі фільму "Союзники" (ОВС) в Лондоні.

Бред став одним з продюсерів "Загубленого міста Z" спільно з його кінокомпанією Plan B Entertainment, яка була заснована в 2001 році. Фільм заснований на однойменній книзі Девіда Гранна. За сюжетом картини полковник Персі Фосетт вирушає в свою останню експедицію, щоб відшукати якесь загублене місто на території штату Мату-Гросу. Перед від'їздом він заповів не розшукувати його групу, якщо вона не повернеться до певного терміну. У пошуках легендарного і загадкового місто група зникає в джунглях ... У фільмі знявся Чарлі Ханнем, Роберт Паттінсон, Сієнна Міллер та інші актори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт здивував виснаженим виглядом

Раніше зірку помітили на прогулянці в Лос-Анджелесі: на цих знімках актор був не в кращій формі - виглядав виснаженим і схудлим. Багато хто припустив, що все це через важке розлучення з Анджеліною Джолі. Щоб швидше оговтатися після скандалу, Бред вирішив вести відокремлений спосіб життя, займаючись скульптурою, спілкуючись зі старими друзями і зосередившись на дітях.

Зараз ви читаєте новину «Виснажений Бред Пітт вразив появою на прем'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути