пʼятниця, 12 листопада 2010 13:24

Іспанський і британський прем'єри побігали перед самітом G20 (ФОТО)

Перед початком саміту G20, куди збираються представники лідируючих в економіці країн світу, прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон і його іспанський колега Хосе Родрігес Сапатеро здійснили ранкову пробіжку в Сеулі, щоб бути в тонусі.

Цьогорічний саміт став одним з найскладніших, адже проходив на фоні валютних воїн і ніколи між лідерами країн не було таких протиріч, як цього року.

Кемерону вдалося своїм британським гумором трохи розрядити серйозну атмосферу саміту G20. Глава британського уряду, виступаючи з трибуни форуму заявив, що проробив довгий шлях до Сеула лише для, щоб гарненько виспатися.

"Всі прибули на саміт для обговорення глобальних проблем, а я тільки заради спокійного сну", - заявив Кемерон.

Британський прем'єр поскаржився, що після народження в серпні дочки Флоренс, третьої дитини в сім'ї, він страждав від недосипання. І тепер, вирвавшись на кілька днів з дому, твердо вирішив надолужити сон.

Кемерон відомий своїм активним способом життя. Політик захоплюється тенісом, верховою їздою, полюванням, футболом і їздить на велосипеді. Під час саміту він заявив, що в Сеулі більше часу витрачає не на обговорення світових проблем, а на лобіювання заявки Великої Британії на проведення в Лондоні чемпіонату світу з футболу в 2018 році.

Відзначимо, минулоріч в Торонто канцлер Німеччини Ангела Меркель і Девід Кемерон пішли із засідання саміту Великої двадцятки, щоб встигнути до початку другого тайму матчу 1/8 фіналу ЧС між збірними Німеччини й Англії.

Gazeta.ua, ИТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «Іспанський і британський прем'єри побігали перед самітом G20 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути