Ексклюзиви
четвер, 13 липня 2017 13:20

Іспанська королева затьмарила Кейт Міддлтон розкішним вбранням
64

Іспанська монарша родина зустрілась з англійською королевою
Фото: Reuters
Іспанська монарша родина зустрілась з англійською королевою
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Іспанська монарша родина зустрілась з англійською королевою

Король Іспанії Філіп VI і королева Летиція прибули до Великобританії з першим державним візитом, який триватиме три дні. У середу ввечері, 12 липня, в Букінгемському палаці пройшла урочиста вечеря на честь високих гостей, яку багато ЗМІ назвали однією з найграндіозніших світських подій року. Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі, а також інші члени королівської сім'ї вітали іспанських монархів.

Герцогиня Кембриджська з'явилася на банкеті в ніжно-рожевій вечірній сукні від Marchesa. Глибокий V-подібний виріз наряду підкреслював намисто на її грудях, інкрустоване рубінами. Аксесуар належав королеві Єлизаветі II, яка в різні роки одягала його на урочисті прийоми. Голову Кейт прикрашала інша фамільна коштовність - тіара "Любовний вузол" (Lover's Knot), яку Єлизавета II піднесла принцесі Діані як весільний подарунок.

Іспанські монархи стали по-справжньому довгоочікуваними гостями в Букінгемському палаці: їх візит до Лондона переносився двічі. Королева Летиція обрала для вечері червону сукню з відкритими плечима і діамантову діадему. Принц Чарльз і герцогиня Корнуольська теж прибули на банкет, як і герцог Единбурзький, який з осені цього року йде у відставку, тому вечеря на честь Філіпа VI, можливо, стане його останньою публічною вечерею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вразила модним вбранням з колекції Gucci

Зараз ви читаєте новину «Іспанська королева затьмарила Кейт Міддлтон розкішним вбранням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути