вівторок, 18 квітня 2017 16:36

Ірма Вітовська запропонувала продовжити старий серіал

Автор: Facebook
  Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Акторка Ірма Вітовська згадала минуле і зробила неочікуване опитування на своїй сторінці в Facebook. Вона запитала у користувачів, чи варто знімати серіал "Леся+Рома". У ньому Ірма знімалася разом з актором Дмитром Лалєнковим.

"2007 р... 10 років тому)) "Леся+Рома"... Як вчора)) А непогано б було зняти "Леся+Рома...+)))" з дітьми. Всиновлена Жужа (зараз їй вже 16) та рідний 10 літній "кадр"))) Чи дивились би? Цікаво? Якщо проти, все одно пишіть. Я не ображусь. Самій цікаво))) Кидайте ідеї для сюжету)) Питання, чи буде попит на Україномовний продукт!!! Перепощуйте, запитуйте у друзів, знайомих )) Бо чомусь звучить, що україномовне не будуть дивитись", - написала Вітовська в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 20 найактивніших акторів України

Неочікувана пропозиція зібрала більше 3 тис. лайків і 446 коментарів. Більшість висловилася "за" продовження серіалу.

"Леся+Рома" - перший україномовний комедійний серіал, який є вітчизняною версією міжнародного франкоканадського телепроекту "Un gars, une fille" ("Один хлопець, одна дівчина"). Перший показ відбувся у 2005 році. Його відзняли у понад 30 країнах світу. Всього в ефір вийшло 6 сезонів, 129 серій.

Зараз ви читаєте новину «Ірма Вітовська запропонувала продовжити старий серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути