пʼятниця, 29 травня 2015 18:18

Ірина Шейк розповіла про своє ставлення до пластичних операцій

Автор: Reuters
 

Модель Ірина Шейк розповіла про те, що не вірить у пластичну хірургію, а впевненість у собі може допомогти будь-якій дівчині відчути себе особливою при будь-якій вазі.

За словами 29-річної моделі, пластична хірургія взагалі не потрібна, коли молода дівчина дивиться на себе з упевненістю:

"Я не вірю в пластичну хірургію. Я вірю в те, що будь-яка дівчина повинна любити своє тіло. Коли я беру участь у фотосесіях, то завжди повторюю сама собі: "Я люблю своє тіло і не боюся показувати його". Я дуже сподіваюся, що дівчата стануть більше любити своє тіло і відчувати себе комфортно при будь-якій вазі і формах ".

До того ж, Ірина не забуває і про спортзалі:

"Щоб відчувати себе впевнено в купальнику або спідінй білизні на зйомках, вам необхідно любити себе. І, звичайно ж, багато тренуюся. Не так давно я почала займатися джиу-джитсу - це дуже весело! Природно, я не забуваю і про кардіо. Завжди потрібно знайти такий вид тренування, який підійде саме вашому тілу. Я така людина, що мені дуже швидко все набридає, тому доводиться часто шукати нові види тренувань ".

Наостанок Ірина Шейк поділилася з виданням про свій стиль:

"Ненавиджу витрачати багато грошей на одяг. Волію купувати класичні речі, які зможуть тобі стати в нагоді і через кілька років. Взагалі, мій стиль дуже простий: я завжди намагаюся бути стриманою. Іноді я можу весь день проходити в спортивному костюмі. Якщо я не працюю, то не особливо люблю вбиратися. Ненавиджу робити собі макіяж та зачіску - це так нудно! "

Нагадаємо, зараз в житті Ірини Шейк настали невеликі зміни: модель ось вже більше місяця зустрічається з Бредлі Купером. За словами джерел, між закоханими "божевільна хімія", а сама Ірина, нарешті, щаслива.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк розповіла про своє ставлення до пластичних операцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути