середа, 20 червня 2018 13:10

Ірина Шейк без бюстгальтера вразила новим іміджем
8

Ірина Шейк
Ірина Шейк
Ірина Шейк
Ірина Шейк
Ірина Шейк

Змінами у зовнішності здивувала своїх шанувальників Ірина Шейк, коли прийшла зі своїм менеджером Алі Каваоссі на міланський Тиждень чоловічої моди на показ Dsquared Spring-Summer 2019.

32-річна російська модель, яка ще нещодавно демонструвала своє розкішне довге волосся, не тільки коротко постриглася, а й зробила чубок. Доповнила образ піджаком, під яким не було бюстгальтера.

Нова зачіска зірки викликала у її шанувальників досить бурхливу реакцію. Одні таку кардинальну зміну іміджу моделі схвалили, інші ж сильно розкритикували, зазначивши, що з довгим волоссям їй було куди краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка з найкрасивішим тілом на планеті топлес поніжилася на сонці

"О ні, таке шикарне волосся було... Сподіваюсь це перука", "Цей імідж вам не личить", "Навіщо?", "Стали старше років на п'ять", - написали їй розчаровані фани.

Деякі шанувальники Шейк відзначили, що красу нічим не зіпсуєш і моделі будь-яка зачіска личить.

"Ірина, Ви прекрасні", "Шалено красива", "Дуже стильно", - обсипали її компліментами інші.

Модель в березні минулого року народила дочку "Американському снайперу" акторові Бредлі Куперу. Зірка живе на два міста: Нью-Йорк і Санта-Моніку. Вперше пару бачили разом на Балі Інституту Костюмів Met Gala в травні 2015 року, через 2 місяці після розставання Шейк і футболіста Кріштіану Роналду. Бредлі Купеер зустрічався з англійською моделлю і актрисою Сьюкі Уотерхаус.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк без бюстгальтера вразила новим іміджем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути