вівторок, 09 липня 2013 16:58

Ірина Білик відпочила на Сардинії у номері за 10 тисяч євро
7

Фото: Фото надані творчою групою "artPRoUA"

Літні канікули співачка Ірини Білик провела в Італії на елітному курортному острові Сардинія.

Зупинилась зірка в одному з найдорожчих готелів світу "Forte Village". Вартість номера тут доходить до 10 тисяч євро на добу. Напередодні, саме в цьому готелі свій медовий місяць провела популярна російська телеведуча Лєра Кудрявцева. Тут відпочивали Мадонна і Стінг, люблять зупинятися з сім'ями шейхи Еміратів. Тут відокремлений відпочинок для обраних був головним критерієм для Білик при виборі готелю.

З аеропорту міста Кальярі в готель Білик приїхала на розкішному "Мазератті". Поселилась в королівському номері. За його скляними стінами відкривався вигляд на бухту і пляж, який пару років тому журнал "Форбс" назвав одним з 25 "найбільш сексапільних пляжів світу". "Це справжній райський куточок, а відпочинок просто незабутній. Я відвідувала спа, ніжилася на пляжі, гуляла по території", - зізнається Ірина Білик.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Білик відпочивала разом з родиною Добкіна

Співачка також дегустувала страви місцевої кухні. Готель, в якому зупинилася Білик, славиться авторською кухнею. Сюди з майстер-класами приїжджають кухарі - володарі мішленівських зірок - вищої професійної нагороди. Вперше співачка побувала на дегустації вин. У готелі розкішна винотека з 400 марок: від недорогих місцевих вин до елітних, вартістю 12 тисяч євро за пляшку.

Вечорами Білик любувалась феєрверками, які влаштовують для гостей прямо на пляжі і ходила на концерти, які проходять на площі Марії Луїджі. Ірину Білик також запросили виступити перед туристами на Сардинії.

"Літо вдалося. Я встигаю і працювати і відпочивати. В Італію мене запросили друзі. Тепер збираюсь в Крим і теж з друзями. Мої давні прихильники Геннадій і Ірина люб'язно запросили мене провести з ними час в Криму. Син Гліб поїде в Ірландію на навчання, щоб удосконалити свою англійську мову. А після його повернення, в серпні, ми з ним знову поїдемо в Італію. Нас запросила моя хороша подруга і відомий модельєр Катя Шаховська", - відмітила Ірина Білик в коментарі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик відпочила на Сардинії у номері за 10 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути