Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2013 12:29

Ірина Безрукова сильно постаріла

Дружина популярного російського актора Сергія Безрукова Ірина прийшла на світський захід і буквально приголомшила поважну публіку своїм зовнішнім виглядом. Артистка була абсолютно без макіяжу, і багато хто відзначив, що Ірина сильно постаріла.

Днями в одному з московських кінотеатрів пройшла прем'єра фільму "Легенда № 17", присвячена відомому радянському хокеїсту Валерію Харламову. Головну роль зіграв актор Данило Козловський. На захід зібрався весь російський бомонд. Були помічені актриса Світлана Іванова, Віктор Дробиш, Артем Михалков, В'ячеслав Третьяк, Тетяна Тарасова, Михайло Куснірович, Сергій та Ірина Безрукови, Дмитро Харатьян з дружиною, Світлана і Федір Бондарчук, Олег Меньшиков, Йосип Кобзон, Гарік Сукачов, Марія Кожевнікова, Михайло Пореченков, Філіп Кіркоров, Ані Лорак та Юлія Снігірь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 47-річна дружина народить Сергію Безрукову первістка

Однак поки одна половина представників преси пильно стежила за спілкуванням Данила Козловського і Юлії Снігірь, чутки про роман між якими вже впродовж кількох місяців активно мусуються, інша половина журналістів буквально впала в шок від зовнішнього вигляду дружини популярного актора Сергія Безрукова Ірини.

48-річна артистка прийшла на захід в червоній кофтині і темних брюках. Причому своїм зовнішнім виглядом вона ясно дала зрозуміти, що давні чутки про те, що вона нібито чекає на дитину від Сергія, не виправдані. Однак світські пліткарі відзначили, що Безрукова сильно постаріла, причому цілковита відсутність макіяжу на обличчі вже не юної артистки явно не додавало їй краси. Цікаво, що Ірина вже протягом досить довгого часу не користується косметикою. Мало того, що вони з Сергієм рідко відвідують різні світські заходи, якщо вони і виходять у світ, то Ірина воліє не користуватися косметичними хитрощами, обираючи "натуральну красу". Тим самим актриса вже змусила висловитися модних критиків, які відзначили, що Безруковій, аби бути в тренді, потрібно слідувати законам шоу-бізнесу: стежити за собою і дотримуватися дрес-коду.

Однак саму Ірину Безрукову критика абсолютно не хвилює. На заході вони з Сергієм виглядали абсолютно щасливими, трималися за руки і створювали видимість гармонійної пари.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Безрукова сильно постаріла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути