понеділок, 11 лютого 2013 12:51

Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини

Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини
Тарас та Альоша влаштують скромне весілля Фото: starlife.com.ua

Батько майбутньої Альошиної дитини Тарас Тополя зізнався, як вони житимуть далі. Вони з Альошою вже за місяць готуються вперше стати батьками. Вони разом уже два роки, але тримали стосунки у таємниці аж до тепер. Тарас зізнається, відтоді, як дізнався, що кохана вагітна, він змінився, повідомляє ТСН.

"Я зрадів і почав більш серйозно відноситись до свого життя. Якісь з'явились стратегічні плани. У нас є власна квартира", - розповів музикант в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Входини, каже Тополя, будуть лише для друзів. Як і весілля. Побратися закохані планують уже після народження первістка.

"Це не буде пафосна штука. Це буде інтимна подія, церемонія. Власне сам розпис досить технічний. Піти поставити штамп не важко. А щось після того придумаємо. Вона вже моя дружина. У нас уже все добре", - наголосив він.

Як назвати сина Тарас та Альоша ще не вирішили. Думати над іменем співачка доручила майбутньому татові.

"Вона мені подарувала цю функцію. Причому примусово. Сказала: "Ти будеш називати свого сина. Він буде носити твоє прізвище. І на тобі лежить вся відповідальність. Яке ім'я вибереш, таке і буде", - поділився Тарас.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Альоша показала свій вагітний живіт

Між тим музикант розповів історію їхнього кохання.

"Ми випадково побачили один одного. А потім був фестиваль великий. Декілька днів ми разом відпочивали", - поділився він.

У той час Альоша, за паспортом Олена Кучер, розійшлася зі своїм цивільним чоловіком Вадимом Лісицею. Він і досі її продюсер. Але Тополя каже, що жодних ревнощів немає.

"На момент, коли ми почали наші стосунки, вона вже не була у шлюбі і стосунках з своїм продюсером. Була просто в робочих стосунках. Власне, якби це було по-іншому, то просто наші стосунки не зав'язались би", - зауважив Тарас.

Зараз ви читаєте новину «Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути