четвер, 04 листопада 2021 14:40

Імпровізатор згадав, як у дитинстві був кондуктором і роздавав талони

Гуморист Костянтин Трембовецький розповів, яке захоплення розділяє із сином-першокласником Міланом. Також поділився кумедною історією з дитинства.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Костянтин Трембовецький згадав кумедну історію з дитинства
Костянтин Трембовецький згадав кумедну історію з дитинства

За лаштунками шоу "Діти проти зірок" на "Новому каналі" імпровізатор зізнався, що йому подобається той факт, що подарунки на день народження сину – це і його подарунки.

"Я зараз про Lego. Якось купив Мілану найбільший набір, який тільки знайшов, – Статуя Свободи після апокаліпсису. Там велика композиція: статуя, поліція, кав'ярня, якийсь офіс, безліч персонажів. Ми збирали це протягом п'яти днів. А все тому, що спочатку зробили велику помилку: скинули всі деталі в одну купу. В іншому випадку було б швидше. Чистого часу складання було десь годин 15, та на пошук деталей пішло близько годин 40, напевно. У нас є проста робоча схема: я шукаю і подаю деталі, а син за інструкцією складає. Але потім, коли він починає нудьгувати, відволікатися на мультики, я ще хвилин 15 складаю сам", - розповів Трембовецький.

У дитинстві гуморист великого вибору іграшок не мав.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Гуморист любить збирати із сином Міланом Lego
Гуморист любить збирати із сином Міланом Lego

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко з коханою показали 3-місячну доньку: зворушливі фото

"Пам'ятаю, в мене був радянський конструктор з металевих деталей, який так і називався: "Конструктор". Я дуже його любив. А ще мій дядько працював у тролейбусному депо, і якось я в нього вкрав пачку талонів. Потім у мене була гра, що я кондуктор. Постійно комусь роздавав ті талони. М'які іграшки, тверді іграшки, солдатики – всім талони", - додав він.

Учасник Improv Live Show Костянтин Трембовецький поділився деталями підготовки до навчання сина Мілана, який цьогоріч - першокласник. Гуморист розповів про те, як ставиться син до навчання.

Зараз ви читаєте новину «Імпровізатор згадав, як у дитинстві був кондуктором і роздавав талони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути