Ексклюзиви
неділя, 23 жовтня 2022 21:05

Мав комплекси ‒ зірка "Друзів" Меттью Перрі розповів, чому покинув Джулію Робертс

Мав комплекси ‒ зірка "Друзів" Меттью Перрі розповів, чому покинув Джулію Робертс
Американський актор Меттью Перрі розповів про свій роман із акторкою Джулією Робертс. Фото: скріншот

Зірка серіалу "Друзі", американський актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера, розповів про свій роман із акторкою Джулією Робертс.

Він також зізнався, що стосунки були нетривалими, та розказав, чому вони розійшлися. Про це пише The Times.

Роман двох акторів розпочався 1995 року, коли творці серіалу запросили Робертс на епізодичну роль. Та заявила, що погодиться лише, якщо її героїня взаємодіятиме з персонажем Меттью Перрі – Чендлером. Коли продюсери сказали про це актору, він надіслав Джулії чималий букет троянд із листівкою.

"Єдине, що може бути захопливішим, ніж перспектива вашої участі в шоу, це те, що в мене нарешті з'явився привід надсилати вам квіти", ‒ написав Перрі у листівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Шварценеггера показав сталеві м'язи у спортзалі

Тоді вони почали листуватися. Спілкування було на відстані, адже акторка тоді перебувала у Франції. Робертс та Перрі листувалися протягом трьох місяців. А коли акторка повернулася до Лос-Анджелеса їхній роман перейшов на новий рівень.

Але ці стосунки тривали лише два місяці. Меттью сам вирішив піти від Джулії. Хоча каже, що мав до неї сильні почуття. У нього тоді було багато комплексів, він вважав, що Робертс його покине першою. Тому вирішив діяти на випередження.

"Зустрічатися з Джулією Робертс виявилося надто складно. Я був переконаний, що вона збирається мене покинути. А чому б і ні? Я думав, що недостатньо гарний і привабливий. Замість того, щоб зіткнутися з неминучою агонією втрати коханої, я розлучився з прекрасною і блискучою Джулією Робертс, щоб вона не кинула мене першою. Я не можу описати здивування на її обличчі", ‒ розповів Перрі.

Зірка серіалу "Друзі" Метью Перрі багато років страждав від алкогольної та опіоїдної залежності. Наслідком вживання опіоїдів та алкоголю стала перфорація (дірка. – Gazeta.ua) шлункового-кишкового тракту. Через це Перрі провів два тижні у комі та п'ять місяців у лікарні. Про це він розповів виданню People. Актор також написав про це книжку.

У мережі з'явився довгоочікуваний трейлер спеціального епізоду "Друзів". Він зібрав на знімальному майданчику головних зірок культового серіалу. Напередодні прем'єри журнал People випустив інтерв'ю з акторами. Публікація викликала побоювання серед шанувальників 51-річного Меттью Перрі.

Зараз ви читаєте новину «Мав комплекси ‒ зірка "Друзів" Меттью Перрі розповів, чому покинув Джулію Робертс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути