четвер, 07 травня 2020 13:15

Ілон Маск не зможе назвати сина чудернацьким іменем

Ілон Маск не зможе назвати сина чудернацьким іменем
Якщо Ілон із Клер у пологовому справді заповнили документи для свідоцтва про народження, вказавши ім'я X Æ A-12, їх попросять переназвати дитину Фото: reuters

Мільярдерові-винахіднику Ілону Маску та його подрузі Граймс не вдасться назвати новонародженого сина оригінальним іменем X Æ A-12. Це не дозволяє закон.

Дитину в Каліфорнії юридично можна зареєструвати лише під іменем із літер, пише People.

"Не можна використовувати цифри, римські цифри, знаки, умлаути, емодзі чи інші символи. Хоча апостроф у імені на кшталт О'Коннор допускається", - пояснив адвокат Девід Гласс.

Якщо Ілон із Клер у пологовому справді заповнили документи для свідоцтва про народження, вказавши ім'я X Æ A-12, їх попросять переназвати дитину. Пара може подати апеляцію, але її навряд чи буде задоволено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск називатиме сина "вони"

"Це правило намагалися змінити 2014 року, щоби дозволити певні символи, знаки, умлаути - всяке таке. Але проєкт провалився через те, скільки би коштував апгрейд комп'ютерних систем, щоби ці знаки дозволити", - зазначив Гласс.

У "залізної людини" Ілона Маска та канадської співачки Граймс народився син. Йому дали найнезвичніше ім'я на Землі. Граймс ще раніше повідомляла, що дитину виховуватимуть "гендерно-нейтральною". З віком вона сама зможе визначити свою стать, якщо захоче. Також стало відомо, як назвуть дитину Маска: X Æ A-12. Це ім'я, яке може видатися дивним, вже пояснили.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск не зможе назвати сина чудернацьким іменем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути