середа, 17 жовтня 2012 12:09

Ілля Рєзнік через цькування переїжджає жити в Київ

Ілля Рєзнік через цькування переїжджає жити в Київ
Поет вже навіть підшукав собі житло Фото: obozrevatel.com

Ілля Рєзнік вважає, що його цькування в пресі відбувається з економічної причини, повідомляє ТСН.

"Причина, я думаю, проста, як не дивно, - економічна. Це довга історія з піснями, які я написав для Алли, я написав 71 пісню для Алли Пугачової, для Успенської - 18 і близько 30 для Філіпа Кіркорова. У зв'язку з тим, що мої авторські були просто мізерні у порівнянні з радянськими часами, а тут мені навіть смішно говорити, які у мене авторські. Але це бог з ними. Коротше кажучи вся справа в захисті авторських прав. Я вилучив з управління РАТ, яке веде досить таки нечесну гру з авторами, вірші, написані для Успенської, для Алли і для Філіпа. І мої адвокати просто зараз керують цими правами. Нічого в цьому особливого немає. Але ці товариші вважали, що вони понесуть збитки, маючи замки, палаци, пароплави та інше, а я живу в цьому орендованому будинку. І загалом, я думаю, це головна економічна причина", - розповів поет-пісняр в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Між тим, Рєзнік не підтвердив, що емігрує через усе це цькування до України.

"Імігрувати - це не те слово. Україна - моя улюблена країна, де я дуже часто буваю. Ми звичайно налаштовані приїхати в Україну, пожити, попрацювати, щоб заспокоїлися пристрасті, щоб не нервувати", - підкреслив він.

Рєзнік також розповів, де вони з дружиною збираються жити в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина мстить Іллі Рєзніку

"Наші друзі вже показували нам. Це комплекс "Чайка". Вони кажуть: "Приїжджайте до нас, скільки хочете стільки й живіть, вибирайте квартири". Хоча там великий наплив, тому що чудовий комплекс. Наші друзі - дуже теплі люди і, я думаю, що базуватися ми будемо у них", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Рєзнік через цькування переїжджає жити в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути