Ексклюзиви
понеділок, 14 жовтня 2013 12:17

Х'ю Джекман на свій День народження продавав спітнілі футболки
16

Фото: фото:reuters

Х'ю Джекман зібрав на свій День народження 4, 500 гостей, але щоб привітати іменинника вони мали заплатити.

У Лос-Анджелесі актор відзначив свій 45 -й День народження, у Голлівудському Dolby Theatre, де він співав, танцював та розповідав історії для "One Night Only,", благодійного концерту, який зібрав 1.85 мільйонів доларів для благодійного фонду Motion Picture & Television Fund, який допомагає малозабезпеченим співробітникам та акторам кіностудій Голлівуду.

"Це напевно найбільш нарцистичний спосіб відсвяткувати свій День народження", - сказав Джекман після шоу.

"Я обрав мої найулюбленіші пісні і розповів історії про своє життя", - додав актор.

17 музикантів оркестру виконували різні варіації з його нещодавньої Бродвеської вистави, до деяких особистих історій та декільком роликам зі стрічок, а також підбірку класичних пісень. Джеман говорив про власну родину, висловлював слова подяки дружині, ділився музикою та картинами Австралії.

"Багато хлопців говорять дружинам: ти не проти, якщо я піду пограти у гольф з друзями? - ось, як я зробив шоу, - говорить Джекман.

"Мені подобається це, якщо якась пісня не подобається просто її викидаю і беру іншу. Тому ми сьогодні, робимо добру справу - люди дуже щедрі, і все, що ми бачимо сьогодні не може бути краще", - сказав актор.

На День Народження Х'ю Джекмана завітали відомі особистості Голлівуду. Джеман влаштував аукціон, на який виставив електричний Fiat дещо з костюму Росомахи, а також свої спітнілі футболки, у яких він був протягом шоу, кожну футболку продали за 11 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Х'ю Джекман на свій День народження продавав спітнілі футболки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути