пʼятниця, 12 жовтня 2018 09:24

Хворобу придумала: у мережі відреагували на вихід Марченко із танцювального проекту
5

Автор: Антикор
  Телеведуча Оксана Марченко    повідомила, що вимушена залишити проект "Танці з зірками" через травму
Телеведуча Оксана Марченко повідомила, що вимушена залишити проект "Танці з зірками" через травму

На офіційній сторінці проекту "Танці із зірками" з'явився запис про причини, через які телеведуча Оксана Марченко залишає проект.

Користувачі засумнівалися в реальності медичного діагнозу, незважаючи на те, що Марченко опублікувала скріншот медичного висновку. Більшість у коментарях в Instagram пишуть про те, що, швидше за все, Марченко боїться вилетіти в наступному ефірі, тому вирішила піти красиво.

"А як можна довіряти цій інформації, якщо знімок зроблений 27 вересня, висновок лікаря 2 жовтня. При цьому з такою несумісною з танцями травмою, вийти на паркет 7 жовтня? В ефірі були лише слова про хейтерів, радість від проходження до наступного ефіру. Це нелюдська сила повинна бути і поведінка в розрізі зі здоровим глуздом. Не складається пазл. Вкрай небезпечно обманювати про стан здоров'я - можна притягнути", - написала Світлана Чембулаткіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна пара залишила шоу "Танці з зірками 2018"

Користувачі вважають, що Марченко не змогла б танцювати в прямому ефірі 7 жовтня з 2 зламаними ребрами і пропонують повернути кого-небудь із тих учасників, хто вилетів раніше.

 
 

Крім того, користувачі вважають, що Оксана Марченко придумала історію зі зламаними ребрами для того, щоб піти з проекту, бо їй набридло читати критику на свою адресу.

 
 

Телеведуча Оксана Марченко 11 жовтня повідомила, що вимушена залишити проект "Танці з зірками" через травму. За її словами, травма сталася давно, але до лікаря вона не зверталася і продовжувала тренування й підготовку заради мрії своєї доньки. Через нестерпний біль Оксана Марченко змушена була зробити знімки, які показали невтішний результат. Лікарі не рекомендують їй продовжувати участь у проекті через рецидив, адже тканини в місцях переломів досить слабкі. У свою чергу, ведуча відмовляється працювати у півсили.

Зараз ви читаєте новину «Хворобу придумала: у мережі відреагували на вихід Марченко із танцювального проекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути