четвер, 02 листопада 2017 17:23

"Худнути мені допомагає екстрим" - Руслана Писанка
4

Руслана Писанка і родина Узєлкових
Фото: Прес-служба
Родина Узєлкових
Руслана Писанка і родина Узєлкових
Аніта Луценко

Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ правила схуднення в таборі "Зважених та щасливих" кардинально зміняться. Вперше за сезон в зону ризику можуть потрапити абсолютно всі пари. Чорні футболки надягнуть всі сім'ї, яким не вдасться удвох стати легше на 5 кг.

Худнути парам доведеться окремо і за межами табору. Один з подружжя проведе тиждень в райських умовах готелю по системі all inclusive разом з Анітою Луценко. Іншому партнеру доведеться не тільки виживати в пекельному лісі, а й інтенсивно худнути під наглядом тренерської пари Слави і Марини Узєлкових.

Руслана Писанка вперше опиниться в лісі без засобів для виживання. Крім того, отримає травму, яка буде заважати їй спалювати достатньо калорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслану Писанку в шоу "Зважені та щасливі" засмутив власний чоловік

"Я ніколи не ходила в похід не уявляю, як це: ти не можеш нормально вмитися, приготувати собі їжу, - прокоментувала Руслана. - Але щоб добре худнути, мені потрібен екстрим. Я вважаю, в лісі я його отримаю. Я буду намагатися для свого чоловіка, щоб він зрозумів - я стала сильною і витривалою ".

Раніше учасники проекту не просто перетягували канат, а робили це стоячи на дахах різних будинків.

Зараз ви читаєте новину «"Худнути мені допомагає екстрим" - Руслана Писанка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути