субота, 03 жовтня 2020 13:11

Хто з голівудських акторок заробляє найбільше

Хто з голівудських акторок заробляє найбільше
Найбільше заробили Софія Вергара, Анджеліна Джолі і Галь Гадот. Фото: reuters

Журнал Forbes оприлюднив рейтинг найбільш високооплачуваних актрис світу: в першу трійку ввійшли Софія Вергара, Анджеліна Джолі і Галь Гадот.

Колумбійсько-американська актриса Софія Вергара, відома за роллю в ситкомі "Американська сімейка" за рік заробила 43 млн доларів.

На другому місці опинилася голлівудська актриса Анджеліна Джолі (35,5 млн доларів), основний дохід якої становить гонорар за роль у фільмі "Вічні", який вийде наступного року.

Третє місце посіла ізраїльська актриса Галь Гадот з 31 млн доларів прибутку. За фільм "Червоне повідомлення" актриса отримала 20 мільйонів.

У десятку найбільш високооплачуваних актрис світу також увійшли: Мелісса Маккарті (25 млн доларів), Меріл Стріп (24 млн доларів), Емілі Блант (22,5 млн доларів), Ніколь Кідман (22 млн доларів), Еллен Помпео (19 млн доларів), Елізабет Мосс (16 млн доларів) і Віола Девіс (15,5 млн доларів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стосунки освіжились після перерви: Кеті Перрі чекає на первістка

Аналогічний "чоловічий" рейтинг другий рік поспіль очолив актор Дуейн "Скеля" Джонсон, річний дохід якого Forbes оцінює в 87,5 мільйона доларів. У першу трійку ввійшли також канадський актор Райан Рейнольдс і американець Марк Уолберг.

Зараз ви читаєте новину «Хто з голівудських акторок заробляє найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути