понеділок, 27 серпня 2012 16:00

"Хоча, звісно, ми мріємо про сина, не приховую" - Мурат про вагітність Ані Лорак

"Хоча, звісно, ми мріємо про сина, не приховую" - Мурат про вагітність Ані Лорак
Чоловік співачки також спростував чутки про можливий розпад шлюбу Фото: ИТАР-ТАСС

Новина, що популярна українська поп-виконавиця Ані Лорак чекає на другу дитину, буквально підірвала Інтернет. Чоловік артистки вирішив прокоментувати цю інформацію.

Українські ЗМІ передають одне і те ж: Ані Лорак, яка нещодавно вперше стала матір'ю чудовою доньки Софії, чекає на другу дитину. Нібито співачка перебуває на другому місяці вагітності і щасливі батьки мріють, щоб це був син. Офіційні представники Ані Лорак мовчать, але зате вирішив висловитися щодо цієї інформації чоловік артистки, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу.

Як з'ясувалося, Ані Лорак не вагітна. "Це все маячня, яка вагітність? Ви її бачили зараз? Вона ж така худенька, де там дитині взятися? Хоча, звісно, ми мріємо про сина, не приховую", - зізнався чоловік Ані Лорак. Також Мурат відкинув усі чутки, які вперто мусуються пресою, що у них з Кароліною (справжнє ім'я виконавиці) все погано і шлюб буквально висить на волосині.

Нагадаємо, Ані Лорак та її чоловік бізнесмен Мурат Налчаджіоглу вперше стали батьками влітку минулого року. Артистка народила свого первістка - дівчинку вагою 3,29 кілограма, зростом 52 сантиметри. Цікаво, що статі дитини до пологів Ані та її чоловік не знали. "Ми з чоловіком вирішили, що стать не будемо дізнаватися, і просили лікарів нам не говорити. Хай буде сюрприз, - розповіла в одному зі своїх інтерв'ю ще вагітна на той момент Лорак. - Головне адже щоб малюк був здоровенький, головне - подарувати нове життя. А потім вже саме все зробиться. Візьму дитину на руки і відразу зрозумію: ось так його треба назвати. Потім часу буде багато. І знайти помічницю, і купити речі для дитини теж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана розповіла про другу вагітність Ані Лорак

У підсумку малятко назвали Софією. В одному з інтерв'ю Лорак повідомила: "Нам обом це ім'я подобалося. І як співачкою, і людиною я захоплююся Софією Ротару. Коли Мурат її побачив по телевізору, сказав:" Вона така промениста, ти чимось на неї схож". На що я йому відповіла, що ми обидві родом з Буковини. Він сказав: "Ну зрозуміло, всі ви такі з того краю!" Можна сказати, що на честь Софії Ротару. В імені Софія потужна енергетика, але чи буде донька співачкою - покаже час".

Зараз ви читаєте новину «"Хоча, звісно, ми мріємо про сина, не приховую" - Мурат про вагітність Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути